Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın Çankırı'da - Son Dakika
Politika

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın Çankırı'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Valilik makamından detay görüntü Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ın açıklaması Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın: "Paralel yapı ile mücadele noktasında Kredi Yurtlar Kurumunun edindiği rolün çok önemli olduğunu düşünüyoruz" Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, "Paralel yapı ile mücadele noktasında Kredi Yurtlar Kurumunun edindiği rolün çok önemli olduğunu düşünüyoruz.

30.03.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Valilik makamından detay görüntü

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ın açıklaması Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın:

"Paralel yapı ile mücadele noktasında Kredi Yurtlar Kurumunun edindiği rolün çok önemli olduğunu düşünüyoruz"

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, "Paralel yapı ile mücadele noktasında Kredi Yurtlar Kurumunun edindiği rolün çok önemli olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Boynukalın, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında brifing aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi veren Boynukalın, bakanlığın Çankırı'daki yatırımlarını anlattı. Kredi Yurtlar Kurumunun Çankırı'daki yurtları hakkında bilgi veren Boynukalın, "Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı erkek ve kız yurtlarında toplam 3 bin 400 kişiye konaklama imkanı sağlıyoruz. İnşallah bu rakamı üst noktalara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Paralel yapı ile mücadele noktasında Kredi Yurtlar Kurumunun edindiği rolün çok önemli olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu.

Sporla ilgili tüm alanlarda insanlara hizmet vermek için çalıştıklarını anlatan Boynukalın, "Gençlerimizin, kardeşlerimizin, çocuklarımızın sadece okullarda eğitim gören ondan sonra evine gelip yatan gençler olmasını istemiyoruz. Gençlerin siyasetle iç içe, Türkiye gündemini takip eden, Türkiye ve ümmetin tüm sorunlarını anlamış, anlamlandırmaya çalışmış onun dışında sporlarla ilgilenip sağlıklı bireyler olabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın Çankırı\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın Çankırı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement