Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, hiçbir siyasi partinin seçim bürosunun, ilçe başkanlığının, il başkanlığının saldırıya uğramasını tasvip edemeyeceklerini belirterek, "Sorumlularını da buluruz, bizim hükümet olarak, devlet olarak görevimiz" dedi.

20.05.2015 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, hiçbir siyasi partinin seçim bürosunun, ilçe başkanlığının, il başkanlığının saldırıya uğramasını tasvip edemeyeceklerini belirterek, "Sorumlularını da buluruz, bizim hükümet olarak, devlet olarak görevimiz" dedi.

Samsun'da seçim çalışmalarını sürdüren Kılıç, 19 Mayıs ilçesi Dereköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

13 yıldır milletle beraber yürüdüklerini, yürümeye  de devam edeceklerini vurgulayan Bakan Kılıç, 7 Haziran'da Türkiye'nin geleceğiyle ilgili herhangi bir kaygılarının olmadığını, bu yürüyüşün durmayacağını kaydetti.

Partilerin il ve ilçe binalarına saldıran provokatörleri bulacaklarını ve Türkiye'nin huzurunu bozanlara izin vermeyeceklerini belirten Kılıç, "Biz demokrasiden yanayız, huzurdan yanayız. Hiçbir siyasi partinin seçim bürosunun, ilçe başkanlığının, il başkanlığının saldırıya uğramasını tasvip edemeyiz. Sorumlularını da buluruz, bizim hükumet olarak, devlet olarak görevimiz. Bunları buluruz. Ama provokatif anlamda işaretler vermeye çalışanlar işlerine baksın, bu ülkede huzuru bozmayın. O provokatörleri biz bulacağız, ondan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başbakanımız da çıktı bunu söyledi ve gerekli çalışmaların talimatını verdi. Bu zaten bizim görevimiz, biz huzur içerisinde, birlik içerisinde yolumuzu yürümeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Bakan Kılıç, buradaki ziyaretinin ardından, 19 Mayıs ilçesi AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti, Karagöl ve Çiftlik mahallelerinde de vatandaşlarla buluştu.

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Erenköy Mahallesinde, eski AA Samsun Bölge Müdürü ve Yenişafak Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu'nun 74 yaşında vefat eden babası, Mustafa Likoğlu'nun cenaze törenine katılarak, başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement