Bakan Kılıç, Avrupa Oyunlarında Madalya Kazanan Sporcuları Tebrik Etti - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç, Avrupa Oyunlarında Madalya Kazanan Sporcuları Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, 1. Avrupa Oyunlarının ikinci gününde 2 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.

14.06.2015 22:19  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1. Avrupa Oyunları'nın ikinci gününde 2 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kardeş ülke Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devam eden Avrupa Oyunları'nda milli sporcularımız, oldukça başarılı bir günü geride bıraktı. Milli karatecilerimiz gün boyunca bizlere gurur dolu anlar yaşatırken, Enes Erkan altın, Meltem Hocaoğlu gümüş, Mehmet Yakan, Dilara Bozan ve Uğur Aktaş da bronz madalya kazandı. Güreşte ise günün sonunda Metehan Başar bronz madalyanın sahibi oldu. Rıza Kayaalp de altın madalya kazanarak kariyeri adına büyük bir başarıya daha imza attı. Sporcularımızın harika performansları neticesinde Türkiye, oyunların ilk iki günü sonunda 4 altın, 2 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplamda 12 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Bu madalya sayısının ilerleyen günlerde çok daha yukarılara çıkacağına inanıyorum. Oyunlarda mücadele etmeye devam edecek sporcularımıza başarılar diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç, Avrupa Oyunlarında Madalya Kazanan Sporcuları Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement