Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Kızıltepe'de - Son Dakika
Politika

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Kızıltepe'de

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Kızıltepe\'de

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

26.07.2013 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Bakan Kılıç, beraberindeki heyetle birlikte Kızıltepe Stadı yanında inşaatı devam eden Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Bir araya gelen birkaç gencin, "Sayın Bakanım şu Fenerbahçe'yi şikeden kurtarın" şeklindeki sözleri üzerine Bakan Kılıç, esprili bir şekilde yanıt vererek, "Ya ne kadar çok Fenerbahçeli var Kızıltepe'de kardaşım ya. Biz yardımcı olamayız. Hukuk, adalet her şeyin o çizgide gitmesi lazım. Oraya yardımcı olursan o zaman Galatasaraylı kızar, Beşiktaşlı kızar, Trabzonsporlu kızar. Adaletli olacaksın, herkese eşit mesafede olacaksın, yargı ne karar verirse ona saygı duyacaksın. Olay o. Kızıltepeli kardaşım" dedi.

Bakan Kılıç ve beraberindekiler, esnaflarla sohbet esnasında zaman zaman Kürtçe konuştu. Ziyaretlerin ardından tarihi Ulu Camii'nde cuma namazı kılan Bakan Kılıç, namaz çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Kılıç, daha sonra Nusaybin'e hareket etti.

Ziyaret ve incelemeleri sırasında Bakan Kılıç'a AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Mardin Valisi Dr. Amet Cengiz, Mardin İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Kuzu, Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Cengiz Demirkaya, il, ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda kurum amiri eşlik etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Kızıltepe'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement