Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Kütahya'da - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Kütahya'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Kütahya\'da

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç: Bu üklenin gençlerini teröre yem etmeyeceğiz.

09.12.2013 20:13  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Bu ülkenin gençlerini çetelere, terör örgütlerine yem etmeyeceğiz. Bunu herkesin bilmesi lazım. Türkiye'nin zor inşa edilen aydınlığını, yeniden geçmişin karanlığına götürmelerine fırsat ve zemin vermeyeceğiz'' dedi.

Kılıç, Kütahya'da, 2 bin 500 kişi kapasiteli spor salonu ile Kütahya Gençlik Merkezi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığının, Osmanlı Devleti'nin kuruluş coğrafyasında yer alan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin de kuruluşuna ve kurtuluşuna tanıklık eden Kütahya'ya tarihi nitelikte eserler kazandırdıklarını söyledi.

Sadece Bakanlıklarının Kütahya'da devam eden yatırımlarının maliyetinin 171 milyon 315 bin lira olduğunu belirten Kılıç, şöyle konuştu:

''Bugün 2 bin 500 kapasiteli spor salonunun burada temelini atıyoruz ve inşaat bütün hızıyla devam ediyor. Yeni nesil, hastane koridorlarını, kitap, eczane, röntgen, MR ve tomografi kuyruklarını bilmiyor. Bunları gençlerimize anlatmak lazım. Zannediyorlar ki gençlerimiz, sıraların üzerinde hep kitaplar vardı. Anne ve babalar bunları evlatlarına iyi anlatmalı ki, Türkiye geçmişin karanlığına dönmesin. Bu ülkenin gençlerini çetelere, terör örgütlerine yem etmeyeceğiz. Bunu herkesin bilmesi lazım. Türkiye'nin zor inşa edilen aydınlığını, yeniden geçmişin karanlığına götürmelerine fırsat ve zemin vermeyeceğiz.''

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da inşasına başlanılan gençlik merkezinin arsasının belediye tarafından tahsis edildiğini dile getirdi.

İl Özel İdaresinin de katkılarının mevcut olduğunu anlatan Yılmaz, ''Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından da destek ve teveccüh görmesi, gençlere yönelik yapılan hizmetlerin aralıksız devam etmesini diliyorum'' diye konuştu.

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay ise AK Parti Hükümeti'nin artık beldelere bile 500 kapasiteli spor salonları inşa ettiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Kütahya Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Etkinliğe, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa İça ve diğer ilgililer katıldı.

Daha sonra Kılıç ve beraberindekiler, esnafları ziyaret ederek ''hayırlı işler'' temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Kütahya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement