Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Şarkikaraağaç'ta - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Şarkikaraağaç'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Şarkikaraağaç\'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesini ziyaret etti.

02.08.2014 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesini ziyaret etti.

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, programı dahilinde olmamasına rağmen Şarkikaraağaç'a geldi. AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, İl Başkanı Osman Zabun ve yardımcıları ile Şarkikaraağaç'a gelen Kılıç, partililerle bir araya geldi.

Şarkikaraağaç'tan yüksek bir oy beklediklerini dile getiren Bakan Kılıç, şöyle konuştu: "Bu ilçe şimdiye kadar AK Parti'ye, davamıza, Başbakanımıza her zaman sahip çıktı. Hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadı. Biz biliyoruz ki Şarkikaraağaç halkı bu sefer de bizleri yalnız bırakmayacak. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzünü yere eğdirmeyecek."

30 YILLIK BİNAYI İNCELEDİ

Bakan Kılıç, Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal tarafından temeli atılan ve 30 yıldır hiçbir faaliyet göstermeyen Kızıldağ Milli Parkı'nda bulunan binayı spor kampı yapmak için Orman Bakanlığına ait binayı yerinde inceledi. Bakan Kılıç, buradaki incelemelerinin ardından Büyük Birlik Partili Belediye Başkanı İsa Çarkacı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Çarkacı, Şarkikaraağaç'a yapılacak yatırımlarla ilgili Ankara'da ziyarette bulunacağını söyledi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Şarkikaraağaç'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement