Genel Kurulda 'Yuh, Namussuz' Sesleri Gerilimi Arttırdı - Son Dakika
Güncel

Genel Kurulda 'Yuh, Namussuz' Sesleri Gerilimi Arttırdı

Genel Kurulda \'Yuh, Namussuz\' Sesleri Gerilimi Arttırdı

CHP'li katip üye Muharrem Işık okumayınca, bazı AK Parti'li milletvekillerinin 'Namussuz ve yuh' diye hakaret etmeleri gerilimi bir kez daha arttırdı.

20.02.2015 01:07  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulunda geri çekme önergesini CHP'li katip üye Muharrem Işık okumayınca, bazı AK Partili milletvekillerinin 'Namussuz ve yuh' diye hakaret etmeleri gerilimi bir kez daha arttırdı.

İç Güvenlik Yasası'nın görüşmelerinde muhalefet milletvekilleri, iç tüzüğe aykırı olarak görüşmeleri sürdürdüğü için TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'a tepki gösterdiler ve oturumu kapatmalarını istediler. Ancak Yakut, muhalefet milletvekillerinin isteğini kabul etmedi ve verilen geri çekme önergesini katip üye CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık'a okumasını söyledi. Bunun üzerine muhalefet milletvekilleri, sıralara vurmaya başladı. TBMM Başkanvekili Yakut ise Katip üye Muharrem Işık'a 'Sayın Işık lütfen okuyun' dedi. Işık ise çok gürültü olduğunu belirterek okumayı kabul etmedi. Yaşanan tartışmaların ardından birleşime ara verildi.

Bu sırada AK Partili bazı milletvekilleri o an başkanlık divanında bulunan Muharrem Işık'a 'Namussuz ve yuh' diye hakaret etti. Buna sinirlenerek Ak Partili vekillerin bulunduğu yöne gitmeye çalışan Işık'ı CHP milletvekilleri tuttu ve Genel Kurul salonundan çıkardı.

Birleşimin tekrar açılmasını ardından gürültü ve protestolara rağmen geri çekme önergesini AK Parti İstanbul Milletvekili olan katip üye Muhammet Bilal Macit okudu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genel Kurulda 'Yuh, Namussuz' Sesleri Gerilimi Arttırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement