CHP'li Erdemir, Genel Kurul Kürsüsünden Euroları Havaya Saçtı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Erdemir, Genel Kurul Kürsüsünden Euroları Havaya Saçtı

CHP\'li Erdemir, Genel Kurul Kürsüsünden Euroları Havaya Saçtı

CHP'li Aykan Erdemir, TBMM Genel Kurulundaki konuşmasında, 17 ve 25 Aralık olaylarına atıfta bulunarak, kürsüden ayakkabı kutusu içindeki sahte euroları havaya saçtı.

17.12.2014 19:35  Güncelleme: 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemır, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında, 17 ve 25 Aralık olaylarına atıfta bulunarak, kürsüden ayakkabı kutusu içindeki sahte Euro'ları havaya saçtı. Konuşmasının ardından ise yerine geçerken Euro'ları ayak hareketiyle futbol topuna vururmuş gibi AK Parti sıralarına doğru yollamaya çalıştı.

TBMM Genel Kurulu'nda 7'nci tur bütçe görüşmelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, YÖK, ÖSYM ve üniversite bütçeleri görüşmeleri sırasında söz alan CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, kürsüye yırtık lastik ayakkabı ve ayakkabı kutusu ile çıktı. Kürsüye çıkar çıkmaz ayakkabı kutusunu açan ve içindeki sahte Euroları gösteren Erdemir, ardından da bu paraları havaya saçtı. Konuşmasında çeşitli kağıtlara yazılan rakamlardan örnekler veren ve hükümeti eleştiren Erdemir, yerine geçerken, futbol topuna vururmuş gibi bir hareketle Euroları AK Parti sırasına yollamaya çalıştı. Yerlere saçılan sahte Euroları ise kavaslar yerden alarak temizledi.

FOTOĞRAFLI

Fırat KESKİNKILIÇ/ANKARA,(DHA)-

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Erdemir, Genel Kurul Kürsüsünden Euroları Havaya Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement