Genel Müdür Başa Gökbüet Barajı Su Birliği Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Genel Müdür Başa Gökbüet Barajı Su Birliği Toplantısına Katıldı

Genel Müdür Başa Gökbüet Barajı Su Birliği Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve beraberindeki heyet, Gökbüet Barajı Su Birliği toplantısına katıldı ve Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar’ı ziyaret etti.

18.03.2016 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve beraberindeki heyet, Gökbüet Barajı Su Birliği toplantısına katıldı ve Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar'ı ziyaret etti.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İ. Feyzi Ünal, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ömer Faruk Küçük, Cem Özkan, Hüseyin Akkoç, TESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Zehra Şapçı Ayas ve TESKİ Şarköy Şube Müdürü Özlem Ertekin ile birlikte Gökbüet Barajı Su Birliği toplantısına katıldı.

Gelibolu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Gökbüet Barajı Su Birliği Başkanı olan Sayın M.Mustafa Özacar'ı makamında ziyaret eden Genel Müdür Başa ve beraberindeki heyet, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi, Şarköy Belediyesi, TESKİ ve Gelibolu Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Gelibolu Belediye Başkanını ziyaretin ardından Gökbüet Barajı Su Birliği'nin meclis toplantısını gerçekleştirmek üzere meclis salonuna geçildi.

Gökbüet Barajı Su Birliği'nin diğer üyelerinin de katılımı ile Gelibolu Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda Gökbüet Barajı ve içme suyu arıtma tesisinin işletilmesi, mali durumlar ve yapılacak olan çalışmalar görüşüldü. Gelibolu, Eceabat, Kavakköy ve Evreşe Belediyelerinin üyesi olduğu, Gökbüet Barajı Su Birliğine, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin de üyeliği kabul edildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Gökbüet Barajı'ndan Şarköy ilçe merkezine, Şarköy ilçesinin Hoşköy ve Mürefte mahalleleri boyunca kıyı şeridine içme suyu sağlanacağı belirtildi. Tesisin haziran ayında devreye alınmasının planlandığı, bir an önce işletmeye yönelik konuların belirlenmesi ve karara bağlanması için oy birliği ile komisyon oluşturulduğu ifade edildi. Oluşturulan komisyonun yapacağı çalışmalar neticesinde ortaya çıkacak olan raporun, 11 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olağanüstü meclis toplantısında değerlendirileceği bildirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Müdür Başa Gökbüet Barajı Su Birliği Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement