Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "2023 yılı hedefine Manisa ulaşacak.

23.04.2011 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "2023 yılı hedefine Manisa ulaşacak. İnşallah Manisamız daha güzel hizmetlere kavuşacaktır" dedi.

Seçim çalışmalarını Manisa'nın Kula ilçesinden başlatan Hüseyin Tanrıverdi, konvoy eşliğinde Salihli, Ahmetli ve Turgutlu ilçelerini gezdi.

İlçelerde partililerle tur atarak halkı selamlayan Tanrıverdi, Turgutlu girişinde AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, İlçe Başkanı Berke Mersinli ve AK Parti Manisa milletvekili adayları tarafından karşılandı.

Tanrıverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Manisa'da bugün teşkilatımızla birlikte seçim startını verdik. Teşkilat olarak bir hedef koyduk. 2023 yılı bizim için hedeftir. Bu hedefe giden yolda 2023 araç ile bütün gönüldaşlarımız Manisa il sınırından Manisa'ya kadar bize eşlik etti. 2023 araçla Manisa'ya giriyoruz. 2023 hedefine Manisa ulaşacak. Manisa hazır. İnşallah Manisamız daha güzel hizmetlere kavuşacaktır" diye konuştu.

Tanrıverdi ve beraberindekiler daha sonra milletvekili aday tanıtım toplantısı için Manisa'ya gitti.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement