Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP Yozgat İl Teşkilatı, milletvekili adaylarını partililere tanıttı.

24.04.2011 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yozgat İl Teşkilatı, milletvekili adaylarını partililere tanıttı.

CHP Yozgat İl binasındaki tanıtım toplantısına CHP il yöneticileri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının yöneticileri, milletvekili adayları katıldı.

CHP İl Başkanı Onur Kaytan burada yaptığı konuşmada, 2002'den itibaren iktidar partisine her zaman ilk on sırada yer veren iller arasında olduğunu belirtti. Bu anlamda bakıldığında iktidar partisinin Yozgat'a bakışının çok farklı olduğunu ileri süren Kaytan, "Yozgat tamamıyla mahrum edilmiştir. Yani kamu yatırımları kapatılmış, TR72 bölgesinde teşvikle ilgili Yozgat 4. bölgeden 3. bölgeye alınarak sıkıntılar oluşmuştur, Yozgat'ı her zaman bir kenara atmışlardır. Biz CHP iktidarıyla bu sorunların hepsini çözeceğimizden Yozgat'a daha sıcak, yatırımcı anlayışla Yozgat için mücadele vereceğimizi sizlerin huzurunda söz veriyoruz" dedi.

Kaytan daha sonra Yozgat Milletvekili adaylarını tanıttı.

Listenin birinci sırasında yer alan Ali Ayık, ikinci sıradaki Ali Kevenli, üçüncü sıradaki Burhan Sarıarslan, dördüncü sıradaki Ergin Ersoy ile birlikte yola çıktıklarını kaydeden Kaytan, "Bundan sonra Yozgat için kolları sıvadık, Yozgat için mücadele vermeye hazırız. Bizim hiçbir partiyle herhangi bir bağlantımız, herhangi bir yardımlaşmamız yoktur" diye konuştu.

Daha sonra toplantıya basına kapalı olarak devam edildi.

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement