Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, partisinin iktidara gelmesi durumunda muhtarların belediye ve il genel meclislerinde yer alacaklarını ifade etti.

23.05.2011 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, partisinin iktidara gelmesi durumunda muhtarların belediye ve il genel meclislerinde yer alacaklarını ifade etti.

Gaziemir'de muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Bayır, muhtarlara yönetim süreçlerinde yer vermeyen bir demokrasinin, ileri demokrasi olamayacağını savundu.

Bayır, "Bizim iktidarımızda muhtarlar, belediye ve il genel meclislerinde yer alacak, oy hakkı bulunacak. 9 yıldır İzmir'e üvey evlat muamelesi yapan hükümet seçimlere sayılı günler kala çılgın, uçuk, kaçık projeleri sıralıyor. Bu durum benim kanıma dokunuyor. 9 yıldır ellerinde kelepçe mi vardı? Ama İzmirliler bu oyuna asla gelmez"dedi.

-MUSA ÇAM-

CHP İzmir 1. bölge 4. sıra milletvekili adayı Musa Çam, seçim çalışmalarını Torbalı ve Selçuk ilçelerinde sürdürdü.

Musa Çam'a ziyaretlerinde CHP İzmir milletvekili aday adayları Hüseyin Mutlu Akpınar ve Yüksel Demirsoy eşlik etti. Türkiye'de her geçen gün daha baskıcı bir yönetimin oluştuğunu ileri süren Musa Çam, "Türkiye tek parti ve tek lider sultası altında bir felakete doğru sürükleniyor. Bu işin şakası yok. 12 Haziran'da CHP'yi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yaparak, AKP'yi sandığa gömeceğiz ve bu gidişe son vereceğiz" dedi.

-KAZIM UMDULAR-

CHP milletvekili adayı Kazım Umdular, Mordoğan Belediyesi, İzmir Sualtı Derneği ve 360 Derece Tarih Araştırmalar Derneği tarafından iki yıldır sürdürülen Mordoğan Sualtı Arkeopark ve Yapay Resif Projesinin son ayağı olan C-47 Dakota Uçağının batırılışı törenine katıldı.

Umdular, "İzmir'in turizm, tarım, sanayi ve ticaret potansiyeli CHP'nin projeleri ile kalkınma atılımına dönüşecek"diye konuştu.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement