Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Birgül Ayman Güler'in seçim çalışmalarını Kemalpaşa'da sürdürdüğü bildirildi.

02.06.2011 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Birgül Ayman Güler'in seçim çalışmalarını Kemalpaşa'da sürdürdüğü bildirildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Kemalpaşa CHP İlçe binasında partililerle bir araya gelen Güler'in ardından Halilbeyli Köyünde esnafla bir araya geldiği ve kahve toplantılarına katıldığı belirtildi. Armutlu Mahallesindeki pazar yerini ziyaret eden Güler'in 41. Kiraz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında etkinliklerin yapıldığı alanı gezdiği kaydedildi.

-LEVENT EYİPİŞİREN-

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren ise İzmir'in Çandarlı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili seçilmesi durumunda gençlerle ilgili her konuda mecliste aktif olarak yer alacağını kaydeden Eyipişiren, "ülkemin gelişimi ve sorunların çözümü konusunda sonuna kadar mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu ile beraber gençleşen, dinamikleşen ve daha çok proje üreten CHP gencin, yaşlının, çiftçinin, işçinin, emeklinin, köylünün kısacası herkesin rahat nefes alabilmesi için ülkenin geleceğinin tayin edileceği 12 Haziran seçimlerinin tek umudu ve aydınlık geleceğin tek alternatifidir" dedi.

-TURGAY BOZOĞLU-

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Turgay Bozoğlu, Mehtap Mahallesinde yaptığı konuşmada, Mehtap Mahallesinde doğduğunu belirterek, milletvekili seçilmesi durumunda tüm İzmir'in ve İzmirlilerin sorunları için elinden geleni yapacağını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir için açıkladığı projelerde "hayal satma düşüncesi"nin olduğunu savunan Turgay Bozoğlu, "Bu projelerin bazıları hayalden ibaret bazıları da İzmir Büyükşehir Belediyesinin yapmayı planladığı projeler çerçevesinde vardır. Bu demek oluyor ki sayın Başbakan CHP'li sosyal demokrat belediyelerin ne kadar doğru yolda olduğunu görmüş ve CHP'li sosyal demokrat projelerinden esinlenerek projeler açıklamıştır" dedi.

-MUSTAFA MOROĞLU-

Katıldığı sünnet, nişan ve nikah gibi davetlerde yurttaşlara bire bir ulaşan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Moroğlu'nun, 12 Haziran seçimlerini de bir demokrasi düğününe çevirmek için, aileleri CHP'ye oy vermeye çağırdığı bildirildi.

Moroğlu, seçimlerde sandığa sahip çıkmanın, aileye sahip çıkmak kadar önemli olduğunu belirterek, "Kadının ailedeki ve toplumdaki rolünün güçlenmesi en önemli hedefimiz. CHP'nin istihdamlı büyüme stratejisinin temel taşı olan aile sigortası kapsamındaki destekleri de doğrudan kadına verecek ve her ay kadının banka hesabına yatıracağız. Aile sigortası ile çocuklarımızın çalışmasını önleyecek, onların eğitim ve sağlıktaki tüm fırsatlardan eşit şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Çocuk bakımı nedeniyle iş gücüne katılamayan kadınlarımızın istihdam olanaklarını artıracak, çocuklarını okul öncesi eğitime teşvik edecek yardımlar yapacağız" dedi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement