Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Milletvekili aday adayı Tuna Bekleviç, milletvekili adayı seçilen partililerine başarı diledi.

08.04.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili aday adayı Tuna Bekleviç, milletvekili adayı seçilen partililerine başarı diledi.

Bekleviç, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran Genel Seçimleri için AK Parti Edirne milletvekili adayları olarak Şemsettin Emir, Fatma Aksal ve Mustafa İsmail Okur'un belirlendiğini anımsattı.

Seçimlere milletvekili adayı arkadaşları ve parti teşkilatıyla omuz omuza çalışacaklarını ifade eden Bekleviç, şunları kaydetti:

"Şemsettin Bey gerçekten uzun yıllar bu davaya hizmet verdi. Bazen tebrik edildi. Beğenildi. Bazen de eleştirildi. Fakat çok emek verdi. Sevinçlerimizle, hayal kırıklıklarımızla ortak anılarımız çoktur. Hatrı da hakkı da çoktur. Adaylığı bu partide haktır. Kendisini en samimi duygularımla tebrik ediyorum. Bu takıma çok iyi bir kaptan olacağını düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Fatma Aksal ile 2011 seçimleri başta olmak üzere teşkilat içerisinde de yaz kış birlikte çok emek harcadık. Son derece çalışkan, vizyon sahibi, azimli ve çok keyifli bir çalışma arkadaşıdır.

Üçüncü sırada da Uzunköprü'den arkadaşımız İsmail Okur yıllardan bu yana partiye hizmet ediyor. Her üç dostumuzu da tebrik ediyor; başarılar diliyorum. Bizde elimizden geldiğince hem adaylarımız ile omuz omuza hem de teşkilatımızı oluşturan değerli arkadaşlarımız ile birlikte seçim çalışmalarına iştirak edeceğiz."

Bursa'dan aday gösterilen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na da başarı dileyen Bekleviç, şöyle devam etti:

"Yaz kış birlikte mücadele ettiğimiz ve 2011'den bu yana tam 4 yıl birlikte çalıştığımız Edirne Milletvekilimiz ve sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na da diğer payı tahtımız olan Bursa'da başarılar diliyorum. Allah önce, hepimiz için, bu süreçte nefsimiz ve kibire karşı samimiyet sınavını geçmeyi nasip etsin. Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı; hakkımızda hayırlısını da gönlümüzü razı etsin.  Sayılı günler hatta yıllar; seçimler, görevler, makamlar ve mevkiler geliyor ve geçiyor. Geriye bıraktığımız izler kalıyor. Rabbim görev alan arkadaşlarımıza da şehrimize iz bırakacak hizmetler yapmayı nasip etsin."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement