Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Elazığ milletvekili adayları, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

17.04.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Elazığ milletvekili adayları, düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

AK Parti Elazığ milletvekili adayları Şuay Alpay, Metin Bulut, Serpil Bulut ve Ömer Serdar, Ahmet Aytar Meydanı'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimleri öncesi 25. dönem milletvekili aday adayları içerisinden yoğun bir çalışmanın sonucunda 63 aday adayı içerisinden 4 milletvekili adayı belirlediklerini söyledi.

Aday adaylık başvurusunda bulunanların kendileri için kıymetli olduğunu ve hepsini minnetle selamladıklarını  ifade eden Çoban, "Biz burada kardeşlik, birlik ve beraberlik için güzel bir şekilde mücadele etmeliyiz. Halkımıza güven duygusu vermeliyiz. Bu güven duygusunu iyi veren kardeşlerim elbetteki bir yerlere gelsinler ve ülkenin idaresine sahip olsunlar" diye konuştu.

Milletvekili Şuay Alpay ise kendilerinin "Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız" diyen AK Parti'nin kurucu genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kutlu bir davanın neferleri olduğunu belirtti.

Milletvekili Alpay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşalah, bu şehrin teveccühü, takdiri, Rabbimin izni, sizlerin duası ve desteğiyle 7 Haziran seçimlerinde sizlerden aldığımız vekaletle, AK Parti milletvekilleri olarak buradan gideceğiz ve bu güzel şehre, ülkeye, sizlere hizmet etmeye çalışacağız. Bunda hiçbir tereddüdümüz yok. Bu ekip genç ve dinamik. Hepsi birbirinden kıymetli kardeşlerimiz ve ben öyle ümit ediyorum ki bu arkadaşlarımızla yüreklerimizi ortaya koyarak, birbirimizle kardeşlik hukukunu çalıştırarak, dayanışma içerisinde olarak, paylaşarak bu şehrin önceliklerini ve problemlerini tahlil edeceğiz ve yaptığımız hizmetleri bulunduğu yerden daha üst noktalara taşıyacağız."

Diğer adayların konuşmaların ardından, AK Parti'ye katılan Palu ilçesine bağlı Saadet Partili Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ateş'e, parti rozeti takıldı.

Aday tanıtım toplantısına, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement