Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Yalova İl Teşkilatı tarafından 7 Haziran Genel Seçimleri içi Altınova Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı yapıldı.

21.04.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova İl Teşkilatı tarafından 7 Haziran Genel Seçimleri içi Altınova Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı yapıldı.

Altınova Merkezde açılan seçim irtibat bürosu açılışına AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve partililer katıldı.

Öztabak, açılışta partisinin milletvekili adayları için Altınova halkından destek istedi.

Türkiye'nin geleceği için bu seçimlerin çok önemli olduğunu belirten Öztabak, "Bizler Yalovamız için daha çok hizmetin gelmesini istiyoruz. Tek milletvekili ile kapıyı çalarak girdiğimiz Ankara'ya 8 Haziran'dan sonra 2 milletvekiliyle kapı çalmadan gireriz ve birçok hizmeti getiririz. Bunun içinde seçime kadar çok çalışacağız. Herkese ulaşarak oy isteyeceğiz" diye konuştu.

Demirel de Yalova'da 2 milletvekilini de almak için çok çalışacaklarını söyledi.

AK Parti sayesinde Türkiye'nin gelişerek cağ atladığını ifade eden Demirel, 2013 hedefine başarılı bir şekilde ilerlediklerini ve tüm vatandaşların bu hedef doğrultusunda oylarını kullanmalarını istedi.

Öztabak ve katılımcılar açılıştan sonra esnafı ziyaret ettiler.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement