Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve beraberindeki heyet, AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Mustafa İsen'i ziyaret etti.

02.05.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve beraberindeki heyet, AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Mustafa İsen'i ziyaret etti.

Acehan, Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Metin, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamlarından oluşan heyet, Mustafa İsen ile Sakarya'da bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çubuk'ta inşa edilecek Ahmet Yesevi Külliyesi'nin mütevelli heyetinde bulunan İsen, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İsen, Çubuk'un kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak, Ahmet Yesevi Külliyesi'nin Türk dünyasının buluşma noktası olacağını aktardı.

Sakarya'ya yapacakları projeler hakkında bilgi veren İsen, "Çubuk'tan böylesi değerli bir heyetin ziyaret ederek destek olması, bizleri çok mutlu etti. Çubuk'ta başladığımız Ahmet Yesevi Külliyesi inşallah en kısa sürede hayata geçerek Türk dünyasının hizmetine girecektir. Çubuk, Ahmet Yesevi Külliyesi ile birlikte Türk dünyasının buluşma noktası olacaktır. Bu noktada da biz üzerimize düşen her türlü desteğe ve çalışmaya hazırız" ifadesini kullandı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise iadeiziyarette bulunduklarını kaydederek, "İlçemizde yapılacak Ahmet Yesevi Külliyesi'nin mütevelli heyetinde bulunan Sayın İsen'i, kent konseyi üyelerimiz ve iş adamlarımızla birlikte ziyaret ettik. Kendilerinin eşliğinde buradaki belediye başkanlarıyla bir araya geldik ve çeşitli kuruluşlarda incelemelerde bulunduk. Çok verimli bir gezi oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Heyeti daha sonra, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar'ı, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'ı, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan'ı makamlarında ziyaret etti.

Belediye başkanları eşliğinde ilçeleri gezen heyet, tarihi binalardaki restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement