Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman kahveci, " Biz Türkiye'nin ve Karabük'ün en güçlü partisiyiz.

20.05.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman kahveci, " Biz Türkiye'nin ve Karabük'ün en güçlü partisiyiz. Sandıktan çıkacak sonuç, her zaman kabul ettiğimiz bir konu" dedi.

Yüzüncü Yıl Mahallesi'ndeki bir restoranda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahveci, Türkiye'nin ve Karabük'ün önemli gündem maddesi olan seçime sayılı günler kaldığını hatırlattı.

Bütün ülkenin, genel seçimleri konuştuğunu belirten Kahveci, "Parti liderleri tüm ülkeyi dolaşıyor. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, cumartesi günü şehrimizde vatandaşlarımıza hitap edecek. Bizim için önemli bir ziyaret. Kendisi şehrimize gelerek büyük bir güç ve destek vermiş olacak. Bu süreç içerisinde kendi siyasi faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Biz Türkiye'nin ve Karabük'ün en güçlü partisiyiz. Sandıktan çıkacak sonuç, her zaman kabul ettiğimiz bir konu" diye konuştu.

Kahveci, Karabük'e her alanda önemli yatırımlar yaptıklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Karabük'te yapacağımız projelerimizi açıkladık. Diğer siyasi partiler herhangi bir program ve projeleri yok. Karabük'te ulaşım, sağlık, spor ve eğitim sorunlarını çözdük. Bundan sonra yapılacak projelerimizin hepsi yatırım ve istihdama yönelik olacak. Kentin hava kirliliği ve içme suyu sorunu çözdük. Karabük'te vatandaşın kamudan hizmet alımını kolaylaştırdık. Bazı muhalefet partilerin belediye başkanlarının söyledikleri, daha önce söyledikleriyle çelişiyor. Bunlar seçimin gereği galiba."

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal ise milletin 7 Haziran'da doğru kararı vereceğine inandığını kaydederek, AK Parti'nin yaptığı hizmetleri anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement