Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Mersin milletvekili adayları ev ve mahalle toplantılarıyla seçim çalışmalarına sürdürdü.

30.05.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin milletvekili adayları ev ve mahalle toplantılarıyla seçim çalışmalarına sürdürdü.

AK Parti Mersin milletvekili adayları Mustafa Gültak ve Muhsin Kızılkaya, Turunçlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen ev toplantısında vatandaşlarla sohbet ederek destek istedi.

Gültak, burada yaptığı konuşmada, halkın AK Partiye olan ilgisinin evlere sığmadığını belirtti.

Tüm mahalle ve köylere ulaşmaya çalıştıklarını belirten Gültak, adım basmadık hiçbir yer, selamlamadık hiçbir seçmen kalmasın diye çalıştıklarını bildirdi.

Milletvekili adayı Kızılkaya da Türkiye'nin geleceğinin ve barış sürecinin tek güvencesinin AK Parti iktidarı olduğunu kaydetti.

AK Parti'nin iktidardan inmesi halinde ülkedeki ekonomik ve siyasi istikrarın sona ereceği belirten Kızılkaya, şöyle konuştu:

"AK Parti iktidardan inerse, 13 yılda yapılan atılımlar boşa gidecek. Özgür ve demokratik ortam biter ve yine vesayetçiler gelir ülkenin başına. Koalisyonlarla ülke gerilemeye ve ekonomisi batma noktasına gelecek. Sakın aldanmayın muhalefetin boş vaatlerine. HDP bu ülkeye barışı getiremez ama onlar olmadan da biz bu ülkeye barışı getirebiliriz. CHP ve MHP'nin boş vaatlerine ve laf milliyetçiliğine kanmayın. Onlar belki 2 ikramiye verir ama inanın daha sonra sizleri açlığa mahkum ederler. Bu yüzden hizmetlerin, istikrarın ve çözüm sürecinin kalıcı bir barışa dönüşmesi için AK Parti iktidarının devamından yana oy kullanın."

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Zeynep Gül Yılmaz ise milletin 3 dönemdir AK Parti'ye olan inancıyla Türkiye'de çok güzel hizmetler ve atılımlar yapıldığını kaydetti.

AK Parti'nin Türkiye'de istikrar ve güvenin simgesi olduğunu aktaran Yılmaz, "Hep birlikte bu güven istikrarın devamı için çalışacağız. Yeni Türkiye'nin inşasında hep birlikte bize düşen sorumluluğu üstleneceğiz. Derdinizle dertlenip, sorunlarınızı birlikte çözeceğiz. Bizi biz yapan millettir, milletimizin vermiş olduğu destektir. Bu desteği daha da güçlendirmek ve halkımızın bizlere verdiği güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement