Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Politika

Genel Seçime Doğru

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, asgari ücreti 5 bin liraya çıkaracağını belirterek, "Gayri safi milli hasıladan 2 milyon girdi var. Ben 5 bin lira verdiğim de ne olacak biliyor musunuz? 5 katı.

30.05.2015 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, asgari ücreti 5 bin liraya çıkaracağını belirterek, "Gayri safi milli hasıladan 2 milyon girdi var. Ben 5 bin lira verdiğim de ne olacak biliyor musunuz? 5 katı.  2 çarpı 5, eder 10 milyon. Ben bunu nereye koyacağım elbette senin cebine koyacağım" dedi.

Baş, Kolej Meydanı'nda gerçekleştirilen partisinin "Hakkına sahip çık" mitinginde, her vatandaşa bin lira, ev kadınlarına bin 500 lira maaş vereceğini, elektriğin ücretsiz olacağını söyledi.

Asgari ücretin kendi dönemlerinde 5 bin lira olacağı vaadini yineleyen Baş, kaynak olarak da yer altı kaynaklarını gösterdi.

7 Haziran'a kadar seferberlik ilan edilmesini ve seçimler için çalışılmasını isteyen Baş, sınavsız üniversitenin kapılarını açacağını ve üniversite mezunlarına iş vereceğini anlattı.

Dünyanın kendisinin arkasında olduğunu ifade eden Baş, "Dünya benim sistemimi el üstü iktidar yapıyor, Türkiye'de ben zorlanıyorum. Gayri safi milli hasıladan 2 milyon girdi var. Ben 5 bin lira verdiğim de ne olacak biliyor musunuz? 5 katı.  2 çarpı 5, eder 10 milyon. Ben bunu nereye koyacağım elbette senin cebine koyacağım. Ama onlar zula yapmaktan sana vakit bulamıyorlar" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement