Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Bitlis milletvekili adayları, Güroymak ilçesinde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

03.06.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bitlis milletvekili adayları, Güroymak ilçesinde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Güroymak Öğretmenevi'nin arkasında düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili ve adayı Vedat Demiröz, 12 yıldır Türkiye'yi hak ettiği yere getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Demiröz, bu çalışmalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük etkisinin bulunduğunu ifade ederek, "Ayrıca başlattığımız barış sürecini sonuna kadar destekleyeceğiz. Bu iktidarımıza sebep olsa bile sonuna kadar devam ettireceğiz. Biz bin yıldır birlikte yaşadık. Çözüm süreci siyasette bizi sekteye uğratsa bile, sonuna kadar devam edeceğiz. Çözüm sürecini sonuca ulaştıracağız" dedi.

AK Parti Bitlis milletvekili adayı Edip Safder Gaydalı ise milletvekilliği ve bakanlık dönemlerinde Bitlis'e hizmet ettiğini anımsatarak, verilecek desteklerle hizmete devam etmek istediğini bildirdi.

Milletvekilliği yaptığı dönemde Güroymak'ın köyden beldeye ve ardından ilçeye dönüştürüldüğünü belirten Gaydalı, şöyle konuştu:

"Güroymak, Sayın Recep Tayyip Erdoğan döneminde yapılan hastaneler ve duble yollarla daha güzel bir konuma getirildi. Son 13 yılda Bitlis'e aktarılan para 6,5 katrilyon. Sadece 550 trilyonu eğitime harcanmış. Yakında 400 yataklı bölge hastanemiz hizmete girecek. Artık Norşinli kardeşim bir anjiyo ve by-pass ameliyatı olmak için, Diyarbakır'a veya Ankara'ya gitmeyecek. Ayrıca Güroymak iki açıdan çok avantajlı. Çünkü ilçemiz Muş Havalanı'na yakın. Tatvan'da yapılacak havaalanına da yakın olacak. Başbakanımız Bitlis mitinginde bu sözü verdiğinde, bazı şer güçleri 'burada havaalanı yapılmaz' diye halkı kandırmaya çalıştı. AK Parti milletvekili ve bakanlarının sözü senettir."

Mitinge, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement