Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Muş milletvekili adayları ile partili belediye başkanları, genel seçim öncesi bilgi alışverişinde bulundu.

02.10.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş milletvekili adayları ile partili belediye başkanları, genel seçim öncesi bilgi alışverişinde bulundu.

Atatürk Çocuk Parkında düzenlenen toplantının açılış konuşması yapan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, partinin oylarını artırmak için fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

7 Haziran seçiminde istedikleri sonucu almadıklarını  anımsatan Asya, şunları kaydetti:

"1 Kasım seçiminin ağırlığını yerel yöneticiler olarak üzerimizde hissediyoruz. 7 Haziran'da sekteye uğrayan başarımızı bu seçimde kazanmak zorundayız. Bu anlamda önümüzdeki süreçte herkesin seçim bölgesinde aralıksız çalışma sürdürmesi gerekiyor. Daha önceki seçimlerde aldığımız başarıyı yinelemek için herkes üstüne düşen sorumluluğu misliyle yerine getirmeli. Yaşanan olumsuzluklar da birer tecrübedir. Belediye başkanları olarak 1 Kasım seçimlerinin hazırlığını, 7 Haziran seçiminin sonucuna göre yapmalıyız. Herkesin kendi yerelindeki bütün vatandaşlarla bir araya gelerek, AK Parti'nin davasını anlatması gerekir. Mahalle mahalle, sokak sokak, herkesime ulaşacağız."

Seçim kampanyası sürecinde her türlü sıkıntıya katlanılması gerektiğini ifade eden Asya, seçimin hayırlı olmasını diledi.

Toplantı, milletvekili adayları, belediye başkanları ve parti yöneticilerinin seçimle ilgili görüş ve temennilerini iletmeleriyle sona erdi.

Toplantıya, AK Parti Muş Milletvekili adayları Abdulselam Er, Medeni Çağlar, İl Başkanı Namık Ergün ve parti yöneticileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement