Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

26.10.2015 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Tatlı, Bulancak ve Piraziz ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Giresun halkından destek isteyen Tatlı, "Tüm halkımızı bize destek vermeye çağırıyorum. Bu dava hak davasıdır. Bu dava hak ile batılın savaşıdır. Gün birlik olma günüdür. 1 Kasım'da AK Parti ile Türkiye'nin yok olmasını isteyenler arasında bir tercih yapılacaktır. Tüm halkımızı hakkın yanında saf almaya ve bize destek vermeye çağırıyorum" dedi.

Tatlı,"AK Parti bugün engellerinden yaşlısına, işçisinden gencine herkesin hayır duasını alıyor" diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Güçlü bir iktidar ülkeye daha çok hizmet edebilir. Koalisyon dönemleri hiçbir zaman ülkenin ilerlediği dönemler olmamıştır. Tek başına iktidarlar döneminde ülkemiz kalkınmış ve büyümüştür. Bunun için bütün seçmenlerden bu seçimde ne olursa olsun AK Parti'ye destek vermelerini bekliyorum. Bugün Türkiye'deki şer odakları Türkiye'yi hedef alıyor. 1 Kasım'da AK Parti ile Türkiye'nin yok olmasını isteyenler arasında bir tercih yapılacak. Türkiye'de 80 yıl yapılmayan hizmetleri AK Parti 13 yıllık bir süreçte yaptı. Hemşehrilerimizin 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'yi tercih edeceğine ve bizleri Ankara'ya 4 vekil olarak göndereceğine inanıyorum. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başımıza iktidar olarak iş başına geleceğimize inancım sonsuz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement