Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Anadolu Ajansı (AA) Kars İl Temsilciliğini ziyaret ettiler.

10.05.2011 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Anadolu Ajansı (AA) Kars İl Temsilciliğini ziyaret ettiler.

Arslan, ziyarette yaptığı açıklamada, AA'nın Türkiye'nin en saygın haber ajanslarından birisi olduğunu söyledi.

Basının kamu hizmeti yaptığını ifade eden Arslan, "Basın kamu hizmeti görmektedir. Halkımızın doğru bilgi alabilmesi için basın yayın kuruluşlarına ciddi anlamda büyük görevler düşüyor. Bu anlamda basın bizlerle vatandaş arasında köprü vazifesi görerek, ulaşamadığımız yerlere sesimizi duyurmaktadır" diye konuştu.

AK Parti hükümetinin her alanda Kars'a hizmet götürdüğünü dile getiren Arslan, şunları kaydetti:

"İnsanların bize teveccühü çok üst seviyededir. AK Parti önümüzdeki 4 yılda bizlerle birlikte Kars'a çok ciddi yatırımlar yapacak. Kars'ta istihdam anlamında çok ciddi çözümler oluşturulacak. İnsanların refah seviyesinin yükselmesi adına Kars'ın beklentileri olan turizm, hayvancılık, tarım ve yatırım konusunda birçok yatırımlar gerçekleştirilecek. Bu anlamda AK Parti'ye ve bizlere olağanüstü bir teveccüh var" diye konuştu.

Arslan, Demiryolu Limanlar Hava Meydanları (DLH) Genel Müdürü olduğu dönemde de Kars için çok şeyler yaptıklarını, Kars'ın sıkıntı ve sorunlarını çok yakından bildiği için milletvekili adayı olduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada ziyarette Arslan'a, AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen ve partililer de eşlik etti.

- KARS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement