Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP seçim çalışmalarını sürdürmek amacıyla Sorgun'da seçim merkezi açtı.

12.05.2011 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP seçim çalışmalarını sürdürmek amacıyla Sorgun'da seçim merkezi açtı.

Açılışa, İl Başkanı Onur Kaytan, CHP milletvekili adayları Ali Ayık, Ali Keven ve partililer katıldı. Kaytan, CHP'nin tüm yurttaşları kucaklayacak bir politika izleyerek seçimlere hazırlandığını belirtti.

Kaytan, "Bu seçimlerde vatandaşlarımızın geçen seçimlere oranla daha büyük ilgisiyle karşılaşıyoruz. Bu durum bizleri çok sevindiriyor. Durum böyle olunca da tüm köylerde, kasabalarda ve Yozgat Merkez'de seçim çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz" dedi.

- MHP SORGUN'DA SEÇİM MERKEZİNİ AÇTI

(FOTOĞRAFLI)

MHP seçim çalışmalarını sürdürmek amacıyla Sorgun'da merkez açtı.

Açılışa, MHP Yozgat milletvekili adayları Mehmet Ekici, Sadir Durmaz, Mehmet Ali Çakır, Nevzat Kemal Adıbelli, MHP İl Başkanı Engin Çınarer ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Mehmet Ekici, son zamanlarda yaşanan olayların "Ülkenin bölünmesine yönelik tezgahlar" olduğunu iddia etti.

Konuşmaların ardından MHP seçim merkezi dualar eşliğinde açıldı.

-BBP AKDAĞMADENİ'NDE SEÇİM BÜROSU AÇTI

(FOTOĞRAFLI)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Akdağmadeni'nde seçim bürosu açtı.

Açılışa BBP Genel Başkan Yardımcısı Yozgat milletvekili adayı Selehattin Şenliler, milletvekili adayları Tuçe Tuğba Aydoğmuş, Mustafa Çıtak, BBP Tokat milletvekili adayı Hacı Mustafa Bora, Akdağmadeni İlçe Başkanı Ömer Aydoğmuş, Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yozgat milletvekili adayı Selehattin Şenliler, Türkiye'nin son yıllarda görülmemiş bir saldırıyla ve örtülü bir taarruzla karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Son seçimlerde 1 milyon oy almış, 81 ilde teşkilatı olan Büyük Birlik Partisi'ne karşı bir ambargo uygulandığını ileri sürdü.

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement