Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Fuat Köktaş, "Bugüne kadar milletimizin desteği ile hizmetlerimizi gerçekleştirdik, yine sizlerin desteği ile bu hizmetler katlanarak devam edecektir" dedi.

04.05.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Fuat Köktaş, "Bugüne kadar milletimizin desteği ile hizmetlerimizi gerçekleştirdik, yine sizlerin desteği ile bu hizmetler katlanarak devam edecektir" dedi.

Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Havza ilçesinde Mısmılağaç, Başpelit, Yenice, Kocapınar, Karageçmiş, Taşkaraçören, Güvercinlik ve Bekdiğin mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'nin güçlü teşkilat yapısı ve yaklaşık 9,5 milyonun üzerinde üyesi ile geniş bir coğrafyanın da umut ışığı olduğunu belirten Köktaş, şöyle konuştu:

"Eksiklik varsa bugüne kadar olduğu gibi yine bunları biz yapacağız. Bugüne kadar milletimizin desteği ile hizmetlerimizi gerçekleştirdik, yine sizlerin desteği ile bu hizmetler katlanarak devam edecektir. Bazıları söz veriyor, konuşuyor fakat biz proje üretiyoruz, hizmet yapıyoruz. AK Parti olarak, kurucu Genel Başkanımız ve 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 12 yıllık iktidar dönemimizde yaptığımız büyük dönüşümler, ulaştığımız zorlu hedeflerle, Türkiye'nin yükselen, güçlü bir ülke olabileceğini tüm dünyaya gösterdik. 'Kaynak Türkiye' diyerek, milletimizden aldığımız destek ve güven ile yola çıkmıştık. Kaliteli ve istikrarlı bir yönetim anlayışı ile nelerin yapılabileceğini, hayallerimizin sınırlarını nerelere kadar ulaşabileceğini hep birlikte gördük. 12 yıllık iktidarımızın demokratik istikrar zemininde sağladığı önemli başarılar, bölgemizde ve küresel düzeyde AK Parti'yi bir marka haline getirdi."

Son 12 yılda yapılanları yeni bir atılım dönemi ile taçlandırmak istediklerini de belirten Köktaş, "Ulaşmayı öngördüğümüz 2023 vizyonu, artık uzak bir vizyon olmaktan çıkmıştır. AK Parti olarak daha uzakları, daha yüksekleri hedefliyoruz. İnşallah hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için Samsun'un kararı büyümenin devamı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement