Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Sinop Milletvekili adayı Cengiz Tokmak, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi.

20.05.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sinop Milletvekili adayı Cengiz Tokmak, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını değerlendiren Tokmak, AK Parti Milletvekili adayı Nazım Maviş'le birlikte el ele kol kola verdiklerini Sinop'ta 2 milletvekilliğini de almak için tüm vatandaşlara ulaşmak için dolaştıklarını ifade etti.

Sabah erken saatlerde mesailerinin başladığını, gecenin ilerleyen saatlerine kadar koşturduklarını dile getiren Tokmak, şunları kaydetti:

"Çünkü biz iki milletvekili çıkartmaya kilitlendik. Sinop bu sefer 2 - 0 olacak. Halkımızdan aldığımız izlenimler ve intibalar o şekilde. İnşallah biz bunu başaracağız ve İktidar partisi olarak Sinop'a daha güçlü 2 milletvekiliyle hizmet etmek için yola çıktık. İnşallah bu süreci güzel bir şekilde kazasız, belasız geçirmeyi diliyorum. Biz sorumluluklarımızın daha çok olduğunu, bu ile daha fazla hizmet gelmesi gerektiğini düşünüyoruz. İktidarımız nüfusa göre bu ile çok büyük hizmetler verdi. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızda görev almış, İl başkanlığı yapmış arkadaşlarımız, geçmiş dönem milletvekillerimizin de bu hizmette çok büyük emeği var. Biz de bu bayrağı kaldığı yerden diğer adayımız Nazım Maviş beyle beraber daha yükseklere taşımak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bu nedenle biz de iktidara gelecek muhalefet gibi seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer partili aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Allah hepimizin yolunu açık etsin diyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement