Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP Trabzon Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk, "CHP iktidarında halkın yüzü gülecek.

05.06.2015 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Trabzon Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk, "CHP iktidarında halkın yüzü gülecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat ilçesindeki esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşla bir süre sohbet eden Öztürk, Trabzon'un Büyükşehir Yasası ile büyükşehir olduğunu hatırlatarak, "Trabzon büyükşehir oldu ama bir türlü halkın beklentilerini karşılayamadı. Aylardır bir adım atmayan büyükşehir ve AK Partili yetkilileri, iktidarlarının ayaklarının altından kayıp gittiğini görünce yollara düştü. Halk artık gerçekleri gördü ve bu seçimde AK Parti iktidarını dinlendirecektir" ifadesini kullandı.

Öztürk, vatandaşın CHP'ye desteğini açık açık ortaya koyduğunu da vurgulayarak, "Biz Trabzonluyuz, Akçaabat'ın evlatlarıyız. Akçaabat'a ve Trabzon'umuza en iyi hizmeti getirmek için yola çıktık. Yol, su, elektrik başta olmak üzere esnafımızın, vatandaşımızın, köylümüzün, öğrencimizin dertlerine derman olmak için desteğinize ihtiyacımız var. CHP iktidarında halkın yüzü gülecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Dertlerinize ilaç olmaya geliyoruz. Dert varsa çözüm için de CHP var" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement