Genelkurmay Başkanı Akar Şehit Evine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Genel

Genelkurmay Başkanı Akar Şehit Evine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Genelkurmay Başkanı Akar şehit evine taziye ziyaretinde bulundu Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, "Mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir"ANKARA - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar...

26.05.2017 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanı Akar şehit evine taziye ziyaretinde bulundu

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, "Mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir"

ANKARA - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir" dedi.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Karagöz'ün Ankara'nın Sincan İlçesindeki baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Akar'a ziyarette, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Recep Bülent Bostanoğlu eşlik etti.

Orgeneral Hulusi Akar, burada yaptığı konuşmada askerin, polisin, güvenlik güçlerinin ve korucuların Türkiye'nin birlik ve beraberliğini korumak için gece gündüz çalıştıkları belirterek, "Türkiyemizin bütünlüğü, birliği için hep beraber çalışıyoruz. Doğu'da Güney Doğu'da, sınır ötesinde gece gündüz demeden askerlerimiz, polisimiz, korucularımız büyük bir fedakarlıkla ülkemizin beraberliği ve bütünlüğü için çalışmalarını aralık sürdürüyor. Emre başta olmak üzere şehit kardeşlerimizin, evlatlarımızın hiç birinin kanı yerde kalmadı, kalmayacaktır. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu acılara dayanacağız. Bu acılarım acı bölümünü unutup, şeref bölümünü alacağız" dedi.

Genelkurmay Başkanı Akar Şehit Evine Taziye Ziyaretinde Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Genelkurmay Başkanı Akar Şehit Evine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika


Advertisement