Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Gürcistan'da- Akar, Azerbaycanlı Mevkidaşıyla Görüştü - Son Dakika
Politika

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Gürcistan'da- Akar, Azerbaycanlı Mevkidaşıyla Görüştü

- Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Gürcistan'da Akar, Azerbaycanlı mevkidaşıyla görüştüTİFLİS - Resmi temaslarda bulunmak üzere Gürcistan'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Korgeneral Zakir Hasanov ile görüştü.

17.10.2017 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Gürcistan'da

Akar, Azerbaycanlı mevkidaşıyla görüştü

TİFLİS - Resmi temaslarda bulunmak üzere Gürcistan'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Korgeneral Zakir Hasanov ile görüştü.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Genelkurmay Başkanları Üçlü Toplantısı'na katılmak üzere Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e geldi. Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Korgeneral Zakir Hasanov ile bir araya geldi. Toplantıda askeri iş birlikler,eğitimler ile bölgede istikrarın ve barışın korunmasına ilişkin görüş alışverişi yapıldı.

İkili görüşmelerin ardından Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Genelkurmay Başkanları Üçlü Toplantısı düzenlenecek.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Gürcistan\'da- Akar, Azerbaycanlı Mevkidaşıyla Görüştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Gürcistan'da- Akar, Azerbaycanlı Mevkidaşıyla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Başkan Yılmaz, üniversitelileri sahura davet etti
    13:49 Başkan Yılmaz, üniversitelileri sahura davet etti

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kendi paylaşımını repost ederek sahura davet eden üniversitelileri kırmadı. Gençler, kendilerine elleriyle kahvaltılık ekmek ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdi.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi İşçileri Toplu İş Sözleşmesi İçin Eylem Yaptı
    13:47 İzmir Büyükşehir Belediyesi İşçileri Toplu İş Sözleşmesi İçin Eylem Yaptı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan Belediye İş Sendikası üyesi bir grup işçi, iki ayı aşkın süredir devam eden Toplu İş Sözleşme (TİS) görüşmelerinden sonuç alınamadığı gerekçesiyle eylem yaptı. İşçiler, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı önünde toplanarak taleplerini dile getirdi.

  • Belçika'da Diyanet Vakfı'na bağlı Kevser Camii'nin ruhsatı 'kötü yönetim ve mali ihmal' nedeniyle 1 yıl askıya alındı
    13:46 Belçika'da Diyanet Vakfı'na bağlı Kevser Camii'nin ruhsatı 'kötü yönetim ve mali ihmal' nedeniyle 1 yıl askıya alındı

    Belçika'da Flaman hükümeti tarafından, Ankara'nın müdahalesi nedeniyle eleştirilen Aalst şehrindeki Kevser Camii'nin ruhsatı, 1 yıllığına askıya alındı. Caminin ruhsatının askıya alınmasıyla görevli imamın maaşını ve oturma iznini kaybedebileceği belirtiliyor. Belçika Diyanet Vakfı, ruhsat kararının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuştu.

  • Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Tüketici İl Hakem Heyetini kabul etti
    13:45 Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Tüketici İl Hakem Heyetini kabul etti

    Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Tüketici İl Hakem Heyetini, Dünya Tüketiciler Günü dolayısıyla kabul etti. Heyet, yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Ünsal'a bilgi verdi. Vali Ünsal, heyete başarılar dileyerek Dünya Tüketiciler Günü'nü kutladı.

  • Enerji Bakanı Bayraktar, maden işçilerinin aileleriyle iftarda buluştu
    13:44 Enerji Bakanı Bayraktar, maden işçilerinin aileleriyle iftarda buluştu

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası toprak altında kalan 9 maden işçisinin aileleriyle iftarda bir araya geldi. Bayraktar, çalışmaları yakından inceleyerek bilgi aldı ve kararlılıkla arama çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

  • 'maNga' grubunun solisti Ferman Akgül'ün tazminat davasına ret
    13:43 'maNga' grubunun solisti Ferman Akgül'ün tazminat davasına ret

    'maNga' grubunun solisti Ferman Akgül'ün, kendisini siyasi bir oluşumun içindeymiş gibi göstererek linçe maruz bıraktıkları iddiasıyla Redd Grubu'nun üyeleri Doğan Duru ve Güneş Duru ile sanatçı Aylin Aslım'a açtığı 300 bin liralık manevi tazminat davasında karar çıktı. Mahkeme, Akgül'ün açtığı davanın reddine karar verdi.

  • HKP, AKP iktidarının İsrail ile ticari ilişkilerini eleştirdi
    13:42 HKP, AKP iktidarının İsrail ile ticari ilişkilerini eleştirdi

    Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Sekreter Yardımcısı Tacettin Çolak, AKP'nin Filistin'deki katliamı kınar gibi görünürken İsrail ile ticari ilişkilerini artırdığını belirterek, suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Çolak, İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamlarını ve insani yardımlara engel olmasını vurguladı. HKP olarak Filistin halkının katledilmesine karşı mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

  • Çevre Bakanı Özhaseki: Bugün 76 Bin Konutun Dağıtımı Gerçekleştirilecek
    13:38 Çevre Bakanı Özhaseki: Bugün 76 Bin Konutun Dağıtımı Gerçekleştirilecek

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da gerçekleştirilen bir programda yaptığı konuşmada, bugün çekilecek kura ile 76 bin konutun dağıtımının gerçekleştirileceğini açıkladı. Bakan Özhaseki ayrıca, Hatay'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek, depremden bu yana 224 milyar TL'lik yatırım yapıldığını belirtti.

  • Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e cevap verdi
    13:37 Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e cevap verdi

    Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kulüple ilgili söylediği sözlere karşılık düzenlediği basın toplantısında, "Hiçbir siyasi partinin başkanıyla ya da mensubu ile hiç ters düşmedim. Çünkü burada her siyasetten arkadaşımız var.

  • CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Şahan, rezerv alan ilanına tepki gösterdi
    13:34 CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Şahan, rezerv alan ilanına tepki gösterdi

    CHP Şişli Belediye Başkan adayı Resul Emrah Şahan, Şişli'nin merkezinde rezerv alan ilan edilmesine tepki gösterdi. Şahan, Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum'un imzasıyla yapılan bu projenin Şişli ve İstanbul'a hangi deprem sorununa çözüm ürettiğini sordu.

  • Adıyaman'da sigortalı çalışan sayısı deprem öncesi rakamları aştı
    13:32 Adıyaman'da sigortalı çalışan sayısı deprem öncesi rakamları aştı

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, afet öncesi 73 bin olan sigortalı çalışan sayısının şu anda 82 bine çıktığını belirtti.


Advertisement