Generalin Oğlunun Gözünden Kudüs" Konferansı (2) - Son Dakika
Güncel

Generalin Oğlunun Gözünden Kudüs" Konferansı (2)

İsrailli yazar ve aktivist Miko Peled, İsrail'in dünyadaki en iyi askeri ekipmanla savunmasız 2 milyon insanı bombaladığını belirterek "Bunlar mı terörist şimdi.

15.01.2018 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrailli yazar ve aktivist Miko Peled, İsrail'in dünyadaki en iyi askeri ekipmanla savunmasız 2 milyon insanı bombaladığını belirterek "Bunlar mı terörist şimdi. Onlar kahraman çünkü bu müthiş silahlara karşı koyuyorlar. Terörist bir örgüt varsa, o da İsrail ordusu. Onlar terör faaliyetlerini yürüten taraf ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail terörist bir devlet' dediğinde dünyanın en haklı şeyini söyledi. Neyse ki biri bunu söyleme cesaretini gösterdi. Çünkü dünyadaki pek çok lider böyle bir beyanatta bulunmaya korkar." dedi.

Bahçeşehir Üniversitesinin (BAÜ) düzenlediği "Generalin oğlunun gözünden Kudüs" konferansı Holiday Inn Otel'de yapıldı. Konferansın açılışında konuşan BAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, üniversitelerin bilim üreten ve ülkesinin sorunlarına çözüm arayışındaki yerler olması gerektiğini belirtti. Yücel, üniversitelerin özgürlüğün yaşandığı ve her fikrin dile getirildiği yerler olduğunu ve kendilerinin de buna mümkün olduğu kadar riayet ettiklerini söyledi.

Generalin Oğlunun Gözünden Kudüs" Konferansı (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Generalin Oğlunun Gözünden Kudüs' Konferansı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement