Geniş Aile Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Geniş Aile Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden 'Geniş Aile'nin ekibini yeniden buluştu. Filmin beklenen fragmanı da yayınlandı.

15.09.2015 10:27  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barakuda Film'in yapımcılığını üstlendiği sinema filmi ' Geniş Aile: Yapıştır!'; televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden 'Geniş Aile'nin ekibini yeniden buluşturdu.

EFSANE KADRO YENİDEN BİR ARADA

Dizinin fenomen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz'ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda, yine dizinin yönetmeni Ömer Uğur otururken, senaryosu da Cüneyt İnay'ın imzasını taşıyor.

Vazgeçilmez aile üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ile Mustafa Uzunyılmaz'ın da rol aldığı filmin kadrosuna dahil olan sürpriz isimler ise; Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş.

BOL BOL KAHKAHA VADEDİYOR

Çekimleri Ayvalık ve İstanbul'da gerçekleştirilen ve 9 Ekim'de vizyona girecek 'Geniş Aile: Yapıştır!', sinemaseverlere bol bol kahkaha ve macera vadediyor.

Geniş Aile Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Son Dakika Magazin Geniş Aile Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • İbrahim Batur: süper gidilir koptum 18 0 Yanıtla
  • dfgt: bu ne be 4 9 Yanıtla
  • Merve: Hastayım bu diziye 9 2 Yanıtla
  • dfgt: artik türkiyedeki filimler hep kemer altina özen gösteriyor. Adam gibi mesela Saban gibi filim yapamiyor... 6 3 Yanıtla
  • KLAVYE DELİKANLISI: bi bakalım nasılmış 7 0 Yanıtla
  • USTA : SARI SAÇTA PEK YAKIŞMIŞ FIRAT TANIŞ A 2 1 Yanıtla
  • ....: OLAYI PARAYA DÖKMÜŞLER KUCAKLA PARA TOPLARLAR SİNEMADAN.DİZİDEN SİNEMA FİLŞMİNE.ESKİ BÖLÜMLERİNİN YENİ DEVAMI GİBİ DİZİ BÖLÜM DEVAMI GİBİ OLMUŞ. 1 0 Yanıtla

Advertisement