Geniş Haber) 20 Konsolosluk Çalışanı İfade Verdi; 45 Kişi İfade Verecek - Son Dakika
Güncel

Geniş Haber) 20 Konsolosluk Çalışanı İfade Verdi; 45 Kişi İfade Verecek

Haber: Özden ATİK İstanbul, DHAİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması kapsamında, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu çalışanı 45 kişinin ifadesine başvuracak.

19.10.2018 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Özden ATİK İstanbul, DHA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması kapsamında, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu çalışanı 45 kişinin ifadesine başvuracak. Soruşturma kapsamında bugün Başkonsolosun makam şoförünün de aralarında bulunduğu 20 çalışanın ifadesi alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı'nca 2 Ekim günü Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili soruşturmada, bugün Başkonsolosun makam şoförü, muhasebeci, teknik servis sorumlusu, santral çalışanı gibi görevlerde bulunan 20 konsolosluk çalışanının ifadesi alındı. Türk ve yabancı konsolosluk çalışanları bugün akşam saatlerinde ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldiler. Soruşturmanın yürütüldüğü 7.kata çıkan çalışanlar, tek tek savcılığa çıkarak ifade verdi. Savcılıkça, 25 çalışanın daha ifadesinin alınmasına önümüzdeki günlerde devam edilecek.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-Adliye koridorundaki çalışanlar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geniş Haber) 20 Konsolosluk Çalışanı İfade Verdi; 45 Kişi İfade Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement