Geniş Haber // Hakan Yılmaz ve Eşine Otel Lobisindeki Saldırı Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Geniş Haber // Hakan Yılmaz ve Eşine Otel Lobisindeki Saldırı Anı Kamerada

Geniş Haber // Hakan Yılmaz ve Eşine Otel Lobisindeki Saldırı Anı Kamerada

OYUNCU Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın Etiler'deki bir otelde üç kişinin saldırıya uğramasıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

13.12.2017 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OYUNCU Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın Etiler'deki bir otelde üç kişinin saldırıya uğramasıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz, olay anını ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Hakan, "Resepsiyonda işlemleri yaparken hayatımda hiç tanımadığım bir kişi arkamdan bana sert bir şekilde tekme attı. Seni de karını da harcarım' diyerek, bana giriştiler. Bu kadar adice bir saldırma bu kadar basit olabilir mi?" dedi.

Hakan Yılmaz, Etiler'deki bir otelde eşiyle birlikte üç kişi tarafından darp edildi. Bu anları otelin güvenlik kameraları kaydetti. Hakan Yılmaz, saldırıya ilişkin bugün basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş Fulya Sanat'ta düzenlenen toplantıya avukatı Süleyman Canacankatan ile katılan ünlü oyuncu Hakan Yılmaz, darp edilmesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Olayın ertesi günü sosyal medya hesabından gereken açıklamayı yaptığını hatırlatan Hakan Yılmaz, ancak kendisine saldıranların da hem savcılıkta verdikleri ifade hem de sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalar üzerine basın toplantısını yapmaya mecbur kaldığını söyledi.

Hakan Yılmaz, konunun yargıya intikal ettiğini ve bundan sonra da hukuk yoluyla olayın takipçisi olacaklarını ifade etti. Olayın herkesin başına gelebileceğini dile getiren ünlü oyuncu olay gecesi yaşananları anlattı.

"'SENİ DE KARINI DA HARCARIM' DİYEREK GİRİŞTİLER"

Yılmaz, "6 aralık gecesi arkadaşlarım bana doğum günü hazırlamışlar. Yemeğimizi yiyip eğlenmiştik. Eşim Elif Yılmaz ile birlikte konaklayacağımız otele doğru yola çıktık.  Otele girdimizde resepsiyona doğru ilerlerken bir sataşma oldu. Hiç üzerime alınmadım. Resepsiyonda işlemleri yaparken hayatımda hiç tanımadığım bir kişi arkamdan bana sert bir şekilde tekme attı. Dönüp baktığımda tanımadım. Herhalde 'alkollü, birine benzetti ' diye düşünüp tekrar önüme dönüp işlemlerimize devam ettik. Ancak aynı kişi yanıma gelip, 'Beni tanıdın mı? diye sordu. Tanımadığımı söyleyince de bu kez 'Sen beni nasıl tanımazsın. Seni de karını da harcarım' diyerek, bana giriştiler" dedi.

"OTEL PERSONELİ OLMASA BİZİ DARMADIĞIN EDECEKLERDİ"

Saldırganların otel personelinin araya girmesi sonucu engellendiğini vurgulayan Hakan Yılmaz, "Otel personeli olmasa bizi darmadağın edeceklerdi" diye konuştu.

Ünlü oyuncu, olayın ardından kısa bir sürede polisin otele geldiğini ve şikayetçi olduklarını, eşiyle birlikte sağlık raporu aldıklarını ve eşi Elif Yılmaz'ın kafasında 4 santimetrelik bir şişik olduğunu açıkladı. Yılmaz, "Bu kadar adice bir saldırma bu kadar basit olabilir mi?  Beni boş verin herkesin başına gelebilirdi" dedi.

"YALAN İFADELER NEDENİYLE TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIZ"

Konuşmasında, saldırganların emniyette ve savcılıkta verdiği ifadelerin doğru olmadığını, yalan söylediklerinin altını çizen Hakan Yılmaz, görüntülerde her şeyin ortada olduğunu dile getirdi.

Yılmaz, "Saldırganın verdiği ifadede darp etme gerekçesi içler acısı. Benim 'vatana, millete milli değerlere toplum içinde küfür ettiğimi görünce gelmiş bana saldırmış'. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Toplumun vicdanına bırakıyorum. Bu kadar basit bir yalana nasıl sığınabilirsin? Bu yalan ifadeler nedeniyle de tazminat davası açacağız" şeklinde konuştu.

Hakan Yılmaz, yaşadıkları çirkin saldırı nedeniyle üzüldüğünü ama bunu en kısa sürede ailesiyle birlikte atlatacağını ve normal hayatına devam edeceğini paylaştı. Yılmaz, "Her gün bu olaylar yüzlerce kez yaşanıyor. Kimse sessiz kalmasın. Bu arkadaş bunu belki de her gün yapıyor. O gün de bana çattı. Toplumda bu gibi insanları eğitmek lazım" diye konuştu.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Oyuncunun avukatı Süleyman Canacankatan ise konuşmasında yaptıkları incelemeler sonucunda saldırganların geçmişlerinde çeşitli kurşunlama olaylarına karıştığını öğrendiklerini belirterek, "Olay yargıya intikal etti. Savcılık gerekli çalışmaları yapıyor. Bu konuda savcılıktan özellikle otel çalışanlarının tanık olarak dinlenilmesi için talepte bulunduk. Her şey görüntülerde de net görülüyor. Yargıya güveniyoruz, hak ettikleri cezayı alacaklar diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geniş Haber // Hakan Yılmaz ve Eşine Otel Lobisindeki Saldırı Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek
    13:06 Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek

    Başkanlık divanı, encümen ve komisyon üyelikleri için seçim yapılacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilk toplantısı 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Toplantıda ayrıca belediyenin 2023 yılına ilişkin faaliyet raporu da görüşülecek.

  • İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı
    13:05 İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı

    İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısı sonrası ortaya çıkan gerilim nedeniyle borsalarda iniş çıkışların meydana gelmesiyle, uzmanlar gerilime rağmen altına rağbetin arttığını belirtti. Türkiye'deki borsaların kapalı olduğu Ramazan Bayramı tatili sürecinde altın gramı 3 bin lira seviyelerine kadar çıktı. İran-İsrail gerilimi ve Ortadoğu'daki savaşın etkisiyle altına talep artarken, sarrafiye ürünlerinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor.

  • İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor
    13:04 İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor

    İngiltere'de hükümet, yeni neslin sigaraya erişimini yasaklayacak bir tasarıyı parlamentoya sunuyor. 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlara sigara satışının yasaklanması planlanıyor. Ancak yasa, iktidardaki Muhafazakar Parti içinde tartışmalara neden oluyor. Yasanın ana muhalefetteki İşçi Partisi ve Liberal Demokrat Parti vekillerinin oylarıyla geçmesi bekleniyor. Yasa, sigara içmeyi değil, sigara ürünlerinin satışını yasaklamayı içeriyor. Bu adımla binlerce hayatın kurtarılması ve sağlık sisteminin üzerindeki baskının azalması hedefleniyor.

  • İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor
    13:04 İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor

    İngiltere'de hükümet, yeni neslin sigaraya erişimini yasaklayacak bir tasarıyı parlamentoya sunuyor. 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlara sigara satışının yasaklanması planlanıyor. Ancak yasa, iktidardaki Muhafazakar Parti içinde tartışmalara neden oluyor. Yasanın ana muhalefetteki İşçi Partisi ve Liberal Demokrat Parti vekillerinin oylarıyla geçmesi bekleniyor. Yasa, sigara ürünlerinin satışını yasaklamayı içeriyor ve elektronik sigaraları da daha az cazip hale getirmeyi amaçlıyor. Yapılan araştırmalar, 18 yaşın altındaki çocukların elektronik sigara deneme oranının yasak olmasına rağmen yüksek olduğunu gösteriyor. Yasağın bu sene sonuna doğru yasalaşması bekleniyor.

  • BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi
    13:04 BBC Türkçe, Kahramanmaraş depreminin yıkımını belgeledi

    BBC Türkçe ekibi, Kahramanmaraş'ta depremden sonra yaptıkları araştırmalarla Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin belgesel ödülünü kazandı. Ekip, kentteki yıkımı detaylı bir şekilde inceleyerek kamu otoriteleri ve üniversitelerin raporlarını inceledi.

  • Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri görüntülendi
    13:04 Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri görüntülendi

    Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde koruma altında olan dağ keçileri, kayalık ve sarp yamaçlarda yiyecek ararken görüntülendi. Dünya Doğa Koruma Birliği'nin kırmızı listesinde yer alan dağ keçileri, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya bulunuyor.


Advertisement