Geniş Haber) Harun Kolçak'a Veda - Son Dakika
Güncel

Geniş Haber) Harun Kolçak'a Veda

Ünlü sanatçı Harun Kolçak Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere Gemlik'e gönderildi.

21.07.2017 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Harun Kolçak Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere Gemlik'e gönderildi.

Önceki gece tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında hayatını kaybeden Harun Kolçak için cuma namazının ardından Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.  Cenaze törenine, Kolçak'ın hayranlarının yanı sıra, iş ve sanat dünyasında çok sayıda ünlü isim katıldı. Törene katılanlar arasında  Çelik, Mustafa Ceceli, Fuat Güner, Nuri Alço, Nadide Sultan ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da yer aldı. Cenaze namazının kılınması ve helallik alınmasından sonra Harun Kolçak'ın tabutu omuzlara alınarak cenaze nakil aracına taşındı.

"ÇOK GÜZEL ŞARKILARI, ÇOK GÜZEL BESTELERİ OLDU"

Mustafa Ceceli, "En son iki ay önce konuşmuştuk. 'Çeyrek asır iki projesini yapacağım' dedi. 'Bir şarkı üzerinde çalışalım' dedi. Ama nasip değilmiş. Çok güzel şarkıları, çok güzel besteleri oldu. İnşallah nesilden nesile aktarılır. Mekanı cennet olsun" dedi. Çelik "Halkın duaları ve yüksek teveccühünü ele geçirmiş alkışlarla konserlerini doldurmuş, halkın dertlerini hafifletmiş,  müziği ile sanatı ile destek olmuş bir kişi Harun Kolçak. Biz de halka verdiği destek için sanata verdiği destek için buraya saygımızı göstermek için geldik. Duamızı edeceğiz. Fatih'amızı okuyacak ve buradan gemiye götüreceğiz" diye konuştu.

"EN KABİLİYETLİ MÜZİSYENLERDEN BİRİYDİ"

Sanatçı Fuat Güner, "Müzisyen arkadaşlarımı, müzisyen kardeşlerimi tek tek kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Harun 16 yaşından beri tanıdığım bir arkadaşımdı. En kabiliyetli müzisyenlerden biriydi. Hem iyi şarkı söyler, enstrüman çalar, beste yapar komple müzisyendi. Ani ölüm haberiyle sarsıldım. İnanamadım" dedi.

Kolçak'ın cenazesi defnedilmek üzere Bursa'nın Gemlik ilçesine götürüldü.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geniş Haber) Harun Kolçak'a Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kocaeli Darıca'da Tır Devrildi: Sürücü Yaralandı
    10:37 Kocaeli Darıca'da Tır Devrildi: Sürücü Yaralandı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir tırın virajı alamayarak devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri tarafından kurtarılan yaralı sürücü, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

  • Kızılcık Şerbeti'nde beklenen an! Yeni gelinin Pembe Hanım'a verdiği ayar herkesin dilinde
    10:35 Kızılcık Şerbeti'nde beklenen an! Yeni gelinin Pembe Hanım'a verdiği ayar herkesin dilinde

    Yeni bölümüyle ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni gelin Görkem'in gerçek yüzünü ortaya çıkardığı sahne gündem yarattı. Pembe Hanım, Görkem'in "Bana kızım kızım diye konuşup arkamdan kuyumu kazmaya çalışırsanız dünyayı size dar ederim" sözleri karşısında hayatının şokunu yaşadı.

  • Düzce Üniversitesi, Denizcilik ve Taşıma Organizatörlüğünün Ülkemiz Dış Ticaretine Katkıları Semineri Düzenledi
    10:34 Düzce Üniversitesi, Denizcilik ve Taşıma Organizatörlüğünün Ülkemiz Dış Ticaretine Katkıları Semineri Düzenledi

    Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından desteklenen Kariyer Planlama dersi kapsamında Denizcilik ve Taşıma Organizatörlüğünün Ülkemiz Dış Ticaretine Katkıları başlıklı bir seminer düzenledi. Seminerde, Uluslararası Satış Yöneticisi Ayberk Güngördü deniz taşımacılığı ve lojistik konularında bilgiler aktardı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na katıldı
    10:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na katıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın başkanlığındaki 'Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na telefonla katılarak, 'Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli'nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır.' dedi.

  • Edirne, çeltikte olduğu gibi ayçiçeği üretiminde de ilk sırada
    10:29 Edirne, çeltikte olduğu gibi ayçiçeği üretiminde de ilk sırada

    Edirne Valisi Yunus Sezer, kentin tarımsal üretim verilerine göre çeltikte olduğu gibi ayçiçeği üretiminde de ilk sırada yer aldığını belirtti. Trakya topraklarının mümbit olması ve bilinçli tarım uygulamalarıyla Edirne'nin tarım potansiyelinin arttığı vurgulandı. Kentte gerçekleştirilen sulama projeleriyle tarımsal üretim hacminin daha da artacağı ifade edildi.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın afişleri İzmir'e asıldı
    10:28 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın afişleri İzmir'e asıldı

    AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın seçim afişleri İzmir'e asıldı. Bayraklı'da bir reklam panosunda İzmir adayları arasında yer alan Büyükakın'ın afişinin üzerinde "Hayaldi gerçek oldu, Kartepe Teleferik hayırlı olsun" mesajı yer aldı.

  • Aydın Sultanhisar'da Vatandaşlar ve Esnaflar Tarafından Çocuk İftarı Düzenlendi
    10:26 Aydın Sultanhisar'da Vatandaşlar ve Esnaflar Tarafından Çocuk İftarı Düzenlendi

    Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde bulunan Hisar Camii'nde, vatandaşlar ve esnafların katkılarıyla çocuk iftarı düzenlendi. İftar programında, çocuklar Ramazan ayının bereketini yaşarken keyifli vakit geçirdi. Program, Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve dualarla devam etti ve teravih namazının ardından yapılan ikramlarla son buldu. Etkinlik, çocukların manevi duygularını güçlendirirken birlik ve beraberlik duygularını da pekiştirdi. Sultanhisarlılar, bu tür etkinliklerin toplumun her kesimine dokunarak güzelliklerin paylaşılmasına vesile olduğunu belirterek, gelecek yıllarda da benzer organizasyonların düzenlenmesini temenni etti.

  • CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel'in '3 T' Formülü Vatandaşlardan Tam Not Aldı
    10:25 CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel'in '3 T' Formülü Vatandaşlardan Tam Not Aldı

    31 Mart yerel seçimleri kapsamında adaylar çalışmalarını tamamladı. Aydın'da sahaya ilk inen isimlerin başında yer alan CHP'nin Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel'in ilçenin kalkınması amacıyla başlattığı tarım, ticaret ve turizm ağırlıklı '3 T' formülü vatandaşlardan tam not aldı.

  • Sinop'ta Emekli Vatandaşlar Ekonomik Sıkıntı İçinde
    10:24 Sinop'ta Emekli Vatandaşlar Ekonomik Sıkıntı İçinde

    Sinop'ta yaşayan emekli vatandaşlar, emekli maaşlarının yetersiz olduğunu ve ekonomik olarak mutlu olmadıklarını ifade etti. Yaşlı nüfus oranının en yüksek olduğu il olan Sinop'ta yaşayan emekli vatandaşlar, maaşlarının artan yaşam maliyetlerini karşılamaya yetmediğini belirtti.


Advertisement