Geniş Haber)istanbul'da Sis Etkili Oluyor; Vapur Seferleri İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Geniş Haber)istanbul'da Sis Etkili Oluyor; Vapur Seferleri İptal Edildi

İSTANBUL'da, dün geceden itibaren etkisini gösteren ve öğle saatlerinde kaybolan sis, tekrar etkili olmaya başladı.

20.02.2019 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL'da, dün geceden itibaren etkisini gösteren ve öğle saatlerinde kaybolan sis, tekrar etkili olmaya başladı. Sis nedeniyle, şehir hatları vapurları ile özel işletmelere ait tekne seferleri iptal edilirken, vatandaşlar dolmuş ve taksilere hücum etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Sarıyer- Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı ring seferleri ve İstinye-Çubuklu Arabalı Vapur seferlerimiz hariç bütün seferlerimiz yoğun sis nedeniyle iptal edilmiştir" denildi. Özel işletmelere ait tekne seferi de iptal edildi. Sis nedeniyle İstanbul Boğazı transit gemi geçişleri, saat 18.00 itibariyle askıya alındı. Marmara Denizi'nde gemiler Yenikapı açıklarında bekletilirken, Karadeniz'de ise Kumköy açıklarında demirledi.

Çamlıca tepesinden sis bulutu kameraya yansıdı. Görüntülerde binaların sis bulutu arasında kaybolduğu görülüyor.

Deniz seferlerdeki iptaller toplu taşımada yoğunluğa neden oldu. Metrobüs ve Marmaray'da yolcu yoğunluğu yaşanıyor.

Deniz seferlerinin iptal edildiğinden habersiz iskelelere gelen vatandaşlar, bir süre iskele önlerinde bekledi. Seferlerin sis dağılana kadar yapılamayacağını öğrenen vatandaşlar dolmuş ve taksilere hücum etti.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geniş Haber)istanbul'da Sis Etkili Oluyor; Vapur Seferleri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da yağma suçundan aranan şahıs yakalandı
    15:34 Isparta'da yağma suçundan aranan şahıs yakalandı

    Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, yağma suçundan aranan G.H. isimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi. Şahıs, 42 yıl 5 ay 8 gün hapis cezasıyla aranıyordu.

  • Hatay'da 25 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı tutuklandı
    15:33 Hatay'da 25 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçısı tutuklandı

    Hatay'da gerçekleştirilen operasyonda, yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 25 düzensiz göçmen yakalandı. Operasyonda, yabancı uyrukluların ülkeye girişini sağladığı tespit edilen 2 göçmen kaçakçısı da tutuklandı. Yakalanan göçmenler sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Adana'da DEAŞ Üyesi Sanığa Hapis Cezası İstemiyle Dava Açıldı
    15:33 Adana'da DEAŞ Üyesi Sanığa Hapis Cezası İstemiyle Dava Açıldı

    Adana'da DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan Suriye uyruklu H.E.S. hakkında açılan dava sonucunda, sanığın 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede, sanığın örgüt içinde aktif faaliyet yürüttüğü, toplantılar düzenlediği ve dijital materyallerinde örgüt mensuplarına ait fotoğrafların bulunduğu belirtildi.

  • Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Verildi
    15:33 Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Verildi

    Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde il ve ilçe merkezi dışında kalan köy, mahalle ve beldelerde görev yapacak sandık kurulu başkanlarına malzeme torbaları teslim edildi. Malzeme torbalarında oy pusulası, oy zarfları, mühür, imza cetveli, ıstampa, mühür mumu ve sicim, tutanak defteri, tutanak kağıtları, tükenmez kalem, bağlama kartonu, sandık seçmen listesi ve görme engelli oy kullanma şablonu bulunuyor. İl ve ilçe merkezlerinde görevli sandık kurulu başkanlarına ise malzeme torbaları oy verme günü saat 05.00'te dağıtılacak.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi
    15:33 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı Hüseyin Köksal'da şüpheli olarak Savcılıkta ifade verdi.

  • Adana'da Çiftçilere Hibe Destekli Soya Tohumu Dağıtıldı
    15:32 Adana'da Çiftçilere Hibe Destekli Soya Tohumu Dağıtıldı

    Adana'nın 9 ilçesinde yürütülen 'Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi' kapsamında, 64 üreticiye 2 bin 200 dekar tarım arazisi için 22 ton hibe destekli soya tohumu dağıtıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, dağıtım programında yaptığı konuşmada, Adana'daki üreticinin üreterek 85 milyonu doyurma gibi bir sorumluluğu olduğunu vurguladı ve desteklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.

  • Kastamonu'da vefat eden bebeğe ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldı
    15:31 Kastamonu'da vefat eden bebeğe ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kastamonu'da vefat eden bebeğe ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığını ve sürecin yakından takip edildiğini bildirdi. Bebek, ailesinin talebi üzerine bakanlığın kuruluşuna teslim edilmiş ve sağlık kontrolleri titizlikle yapılmıştır. Bebeğin kesin vefat sebebi otopsi sonucuyla belirlenecektir. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.


Advertisement