Genk Maçında Beşiktaşlı Taraftarlarla Tartışan Ricardo Quaresma'dan Yeni Açıklama Geldi - Son Dakika
Spor

Genk Maçında Beşiktaşlı Taraftarlarla Tartışan Ricardo Quaresma'dan Yeni Açıklama Geldi

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde Genk'e 4-2 yenildiği maçta taraftarlarla tartışan ve ardından da tribünlerin protestosuna maruz kalan Quaresma, sosyal medya hesabından siyah-beyazlı taraftarlara, "Desteğiniz için teşekkürler. Bu, bizim için dünyalara değer." dedi.

26.10.2018 17:09  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Genk'e 4-2 yenildiği maçta tribünler Ricardo Quaresma'yı protesto etmişti.

Maç içerisinde taraftarlarla tartışan Portekizli futbolcu, o andan itibaren topu ayağına her aldığında tribünlerin tepkisiyle karşılaşmıştı. Karşılaşma sonrası "İstiyorlarsa Ocak'ta giderim." diyen Portekizli, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

"DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER"

35 yaşındaki oyuncu, "Desteğiniz için teşekkürler... Bu, bizim için dünyalara değer. Şimdi bir sonraki maçımıza odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

Genk Maçında Beşiktaşlı Taraftarlarla Tartışan Ricardo Quaresma'dan Yeni Açıklama Geldi
Genk Maçında Beşiktaşlı Taraftarlarla Tartışan Ricardo Quaresma\'dan Yeni Açıklama Geldi

Son Dakika Spor Genk Maçında Beşiktaşlı Taraftarlarla Tartışan Ricardo Quaresma'dan Yeni Açıklama Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • VATAN: Bu çingeneden ne bekliyorsunuz akşam başka sabah başka Başkanları gibi aynı 13 16 Yanıtla Q7cingene: Turşu herif adamın açıklamasını iyi dinle eğer sorun ben isem istenmiyorsam giderim diyor. Ve taraftarına elbette teşekkür edecek sizin karaktersiz futbolcular gibi mi sanıyorsunuz herkesi. 12 8
  • Bjk Babür: İki sene federasyon la şampiyon olduk milletde sandı bjk iyi. 8 5 Yanıtla uğur: Beşiktaşlı olduğuna inanan var mı sanıyorsun?? 4 3
  • Serkan Pirli : Taraftarın ıslıklaması bir protestodur. Küfür anlamına gelmez. Sonuçta insanlar bir ücret ödeyerek o maça geliyor. Sayısız başarı alınmış bu statda güzel bir futbol izlemek bu insanların en doğal hakkı. Gitmek isteyen gider. O formanın hakkını vermeyen pişman olur. Profesyonellik önce o formayı teriyle ıslatmaktır. İstanbul'un en iyi otellerinde konaklayıp en lüks restoranlarında yemeğe giden futbolcular, cep harçlığından artırıp oraya gelen gençleri de biraz düşünmek zorunda. 11 0 Yanıtla DOĞRU: belki ben kufurumu ıslıkla yapıom 3 3
  • Ozie: Quaresmaya tek soru sormak istiyorum maç bitince neden hemen rakip takım oyuncusunun formasını aldın taraftara kızıp formayımı çıkartmak istedin üstünden ne olmuş yanı taraftar hep duymak istediklerinizimi söylicek hiçmi eleştirilmiyeceksiniz benim en büyük tepkim OĞUZHANA 1.5 yıldır top oynamıyor ve kaptan kaptanlık derhal atiba yada gökhan gönüle verilmeli 8 2 Yanıtla
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement