George Michael Yalnızca Şarkılarıyla Hatırlanmayacak - Son Dakika
Dünya

George Michael Yalnızca Şarkılarıyla Hatırlanmayacak

George Michael Yalnızca Şarkılarıyla Hatırlanmayacak

25 Aralık sabahı evinde ölü bulunan pop müziğin dünyaca ünlü yıldızlarından George Michael sevenlerini gözyaşları içerisinde bıraktı.

28.12.2016 04:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 Aralık sabahı evinde ölü bulunan pop müziğin dünyaca ünlü yıldızlarından George Michael sevenlerini gözyaşları içerisinde bıraktı. Ünlü sanatçının ardından en çok dillendirilen özelliklerinden biriyse cömertliği oldu. Şimdi ardarda onun bu özelliğini anlatan hatıralar ortaya dökülüyor.

Bunlardan biri televizyondaki bir yarışmada tüp bebek için 15 bin Dolar'a ihtiyacı olduğunu söyleyen yarışmacıdan geldi. Yarışmaya bunun için katılmış fakat kazanamamıştı. Ertesi gün gelen bir telefonla Geoger Michael şov yapmadan, basına haber vermeden 15.000 dolarlık masrafı üstlendiğini açıklıyordu.

A woman on 'Deal Or No Deal' told us she needed £15k for IVF treatment. George Michael secretly phoned the next day and gave her the £15k.— Richard Osman (@richardosman) 26 décembre 2016

Bir seferinde de öğrenci müstahdemlerden birinin 5 bin dolarlık borcunu sessiz sadasız üstlenmiş ve ödemişti.

I wrote in a piece ages ago about a celeb I'd worked with tipping a barmaid £5k because she was a student nurse in debt. Was George Michael.— Sali Hughes (@salihughes) 26 décembre 2016

Bir diğer hatıra ise evsizler için çalışan bir gönüllüden geldi. Evsizler için George Michael da onlarla birlikte gönüllü olarak çalışmış ve onu tanıyanlardan da hiç kimseye haber vermeden giriştiği bu faaliyetin duyulmamasını rica etmişti.

George Michael worked anonymously at a homeless shelter I was volunteering at. I've never told anyone, he asked we didn't. That's who he was— EMILYNE MONDO (@EmilyneMondo) 26 décembre 2016

Çarpıcı bir diğer örneği de gazeteci yazar Mick Brown sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı:

"Paskalya bayramlarında biz radyoda Chris Tarrant ile Londralı çocuklara yardım çağrısı yaparken her yıl 15.30'da George Michael arar ve 100.000 Paund bağışlardı."

Every Easter at Capital when I was on air with chris Tarrant for help a london child George would call in at 3.30pm with a £100.000 donation— Mick Brown (@djmickbrown) 25 décembre 2016

25 Aralık sabahı ölü bulunan George Michael 53 yaşındaydı sevenleri ölümünün ardından evinin önünde toplanıp onu anmaya devam ediyor daha şimdiden kapısının önü bir çiçek bahçesine döndü. Michael uzun yıllar dillerden düşmeyen şarkılarının yanısıra birçok hayır kurumu ve ihtiyaç sahiplerine karşılıksız yaptığı yardımlarla da hatırlanacak.

Auteur:

Tags: Gepost: 28 december 2016

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya George Michael Yalnızca Şarkılarıyla Hatırlanmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement