Gerçek Eğlencenin Nabzı Tutulacak - Son Dakika
Güncel

Gerçek Eğlencenin Nabzı Tutulacak

Gerçek Eğlencenin Nabzı Tutulacak

Universal Music işbirliği ile hayata geçen HP Connected Music, gerçek eğlencenin nabzını tutacak!

13.11.2012 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HP'nin Windows 8 uyumlu bilgisayarları için geliştirilen dijital müzik hizmeti HP Connected Music, Universal Music işbirliğiyle teknoloji ve müzik tutkunlarının beğenisine sunuldu. No Doubt'ın bu yıl Avrupa'da düzenlediği ilk konseri olan Paris'teki açılış konseriyle duyurulan bu çok özel uygulama, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve Afrika bölgesindeki tüm HP kullanıcıları için birbirinden farklı sürprizler içeriyor.

HP−Universal Music işbirliğiyle Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde kullanıma sunulan dijital müzik hizmeti HP Connected Music, ünlü Amerikalı rock grubu No Doubt'ın Paris'te verdiği çok özel bir konserle kullanıcılara duyuruldu.

No Doubt'ın açılış konseri, HP ve Universal Music'in HP Connected Music'e özel Avrupa'da düzenleyeceği bir dizi benzersiz etkinliğin ilk ayağı oldu. HP ile Universal Music'in stratejik ortaklığının tanıtıldığı bu etkinlik, aynı zamanda, No Dout'ın bu yıl Avrupa'da düzenlediği ilk canlı performans olarak da göz doldurdu.

Dünyanın en ünlü şarkıcıları, canlı konserler ve yurt dışı VIP gezileri bir HP kadar yakın!

HP Connected Music uygulaması, HP'nin Windows 8 yüklü kişisel bilgisayar kullanıcılarına ayrıcalıklı deneyimler yaşatacak. Microsoft® Windows® 8 yüklü tüm HP masaüstü ve dizüstü kişisel bilgisayarlarda kullanılabilen HP Connected Music, müzikseverlere, dünyanın en ünlü şarkıcılarına ulaşmak ve sevdikleri eserlerin tadına varmak için yepyeni seçenekler sunuyor.

Önümüzdeki yıl, bu dijital uygulamadan yararlanan HP bilgisayar kullanıcıları, dünyanın en popüler ses sanatçılarının yer aldığı Universal Music'in benzersiz portföyü sayesinde hayranı olduğu sanatçıların konserlerine katılma fırsatına sahip olacak.

Ayrıca pek çok farklı etkinlik, deneyim ve VIP gezilerden de yaralanabilecek olan Windows 8 yüklü HP kişisel bilgisayar kullanıcıları, HP Connected Music başlat programı üzerinden, kendilerine özel HP Müzik Ödülleri Paketleri'ne kolayca erişim sağlayabilecekler:

Özel HP Etkinlikleri: Universal Music sanatçılarının canlı konser gösterimlerine erişim.

Müzik Deneyimleri: Sanatçılarla birebir tanışma imkanı, kayıt stüdyosu gezileri, ünlülerle yemek yeme gibi başka türlü elde edilemeyecek ayrıcalıklar.

VIP Paketi Gezileri: Gezi ve konaklama dahil olmak üzere, ünlü sanatçılarla tanışma imkanı.

Kullanıcılar, HP Connected Music web yayın akışı ile, sektörün en kapsamlı arşivi olan Universal Music'in kataloğuna 90 gün boyunca ücretsiz erişim sağlayacaklar. Yeni Windows 8 HP Spectre ve HP Envy kişisel bilgisayar kullanıcıları ise, yine 90 gün süreyle, mp3 formatında ayda 10 şarkıyı da ayrıca ücretsiz olarak indirebilecekler.

HP'ciler, HP Connected Music ile gerçek eğlencenin nabzını tutacak!

HP Türkiye Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: "Kullanıcılar kişisel bilgisayarlarında en kaliteli eğlence içeriğine erişmek istiyorlar. HP olarak, biz de, kişisel bilgisayarların, kullanıcıların sevdikleri içeriği oluşturmalarına, faydalanmalarına ve paylaşmalarına olanak sağlayarak, bugünün tüketicileri için gerçek eğlencenin nabzını tuttuğuna inanıyoruz. Universal Music işbirliği ile yenilikçi Windows 8 çözümlerinin yanı sıra, Windows 8 dizüstü ve masaüstü kişisel bilgisayar seçeneklerimizi de benzersiz bir müzik deneyimiyle birleştirerek, kullanıcılarımıza dünyanın en popüler sanatçılarına erişme imkanı tanıyoruz."

Universal Music Group Küresel İş Geliştirme Direktörü Oliver Robert-Murphy de HP işbirliğiyle ilgili bir açıklama yaptı: "Bu yenilikçi ortaklık ile yeni hedef kitlelere kaliteli bir müşteri deneyimi sunacağız. HP teknolojilerinin yardımıyla, mevcut pazarların dışında, şimdiye kadar yasal dijital müzik hizmetlerinin sağlanmadığı yeni bölgelerde de müzikseverlerin ilgisini çekmeyi amaçlıyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gerçek Eğlencenin Nabzı Tutulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement