Gerçekten İstediklerinizi Bulabileceğiniz Tek Yer Boyner Mağazası Şimdi de Şanlıurfa'da! - Son Dakika
Güncel

Gerçekten İstediklerinizi Bulabileceğiniz Tek Yer Boyner Mağazası Şimdi de Şanlıurfa'da!

Gerçekten İstediklerinizi Bulabileceğiniz Tek Yer Boyner Mağazası Şimdi de Şanlıurfa\'da!

Boyner Büyük Mağazacılık, büyümeye devam ediyor. Şanlıurfa'daki ilk Boyner Mağazası, 3 Haziran 2011 tarihinde Urfacity Alışveriş Merkezi'nde açılıyor.

31.05.2011 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyner Urfacity Mağazası ile Türkiye çapında 35. çok kategorili mağazasına ulaşan Boyner Mağazaları; İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Antalya, Mersin, Diyarbakır, Denizli, Konya, Trabzon, Kayseri, Eskişehir, Muğla, Tekirdağ, Afyon, Kütahya, Manisa, Balıkesir, Erzurum, Kahramanmaraş, Rize, İskenderun, Samsun, Isparta ve Şanlıurfa olmak üzere toplam 25 ilde; 35 adet Boyner Mağazası ile hizmet veriyor.

1700 m² net satış alanı ile hizmet vermeye başlayan Boyner Urfacity Mağazası, kadın, erkek, çocuk, genç giyim ve aktif spor, ayakkabı ve kozmetik kategorilerinde hizmet veriyor.

Boyner Urfacity İyaşpark Mağazası kadın, erkek, çocuk ve genç aktif spor giyimde Assymmetry, Cotton Bar, Limon Company, Fabrika, Beymen Business, Kip, Mammaramma, Barbie, Nike, Adidas, Converse, Reebok, Levi's, Colin's, Mavi Jeans; ayakkabı&çanta reyonlarında Pierre Cardin, Vakko, David Jones, Dockers, Paola Mancini, kozmetik reyonlarında Lancome, Clinique, Estée Lauder, Shiseido, Calvin Klein, Davidoff, Armani, Burberry, Paco Rabanne gibi pek çok seçkin markayı Şanlıurfa müşterileri ile yepyeni bir lokasyonda buluşturuyor.

Boyner Urfacity Mağazası, ürün çeşitliliğinin yanı sıra uygun ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı, güler yüzlü personeli ve keyifli ortamı ile vazgeçilmez bir alışveriş deneyimi vaad ediyor.

Üstelik, 3-5 Haziran 2011 tarihleri arasında Boyner Urfacity Mağazası'ndan yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişler, alışveriş tutarının % 15'i kadar marka çeki kazandırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gerçekten İstediklerinizi Bulabileceğiniz Tek Yer Boyner Mağazası Şimdi de Şanlıurfa'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement