Gerede'den Sokak Hayvanları İçin Sergi - Son Dakika
Güncel

Gerede'den Sokak Hayvanları İçin Sergi

Gerede\'den Sokak Hayvanları İçin Sergi

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde hayvan barınaklarındaki olumsuz koşullara dikkat çekmek için tanınmış isimler, fotoğrafçı ve hayvansever Bennu Gerede'nin objektifine poz verdi.

06.10.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde hayvan barınaklarındaki olumsuz koşullara dikkat çekmek için tanınmış isimler, fotoğrafçı ve hayvansever Bennu Gerede'nin objektifine poz verdi. Projeden elde edilecek gelirin Çeşme Hayvan Barınağı'na bağışlanacağı, serginin 20 Ekime kadar açık kalacağı belirtildi.

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas'ın eşi Funda Arkas ve Özgörkey Ailesi'nden Selen Özgörkey öncülüğünde, hayvan barınaklarındaki olumsuz koşullara dikkat çekerek Çeşme Hayvan Barınağı'nı yenileme ve şartlarını iyileştirme amacıyla gönüllü bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Arkas ve Özgörkey, Billur Kalkavan, Nilgün Özsaruhan, Pelin Batu, Sinem Güven, Sibel Arna ve İpek Mısırlıoğlu ile birlikte ünlü fotoğrafçı ve hayvansever Bennu Gerede'nin objektifi karşısına geçti.

ALAÇATI'DA SERGİLENDİ

Barınaklarda yaşayan hayvanların içler acısı durumuna 'dur' demek, Türkiye'de hayvanlara gösterilen acımasızlığa ve ilgisizliğe sessiz kalmak yerine onlara yardım elinin uzatılmasına öncülük etmek amacını taşıyan proje kapsamındaki çekimler Çeşme Hayvan Barınağı'nda gerçekleştirildi. Çekimi yapılan fotoğraflar ilk olarak dün Alaçatı'da Heavenlymadde Galeri'de sergilendi.

GELİR BARINAĞA

Ülkede hayvanlara gösterilen acımasızlığa ve ilgisizliğe sessiz kalmak yerine onlara yardım elinin uzatılmasına öncülük etmeyi amaçlayan bu projeden elde edilecek gelirin Çeşme Hayvan Barınağı'na bağışlanacağı belirtildi. 20 Ekim'e kadar açık kalacak serginin Alaçatı'dan sonra İstanbul, Ankara ve İzmir kent merkezinde görücüye çıkacağı kaydedildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gerede'den Sokak Hayvanları İçin Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement