"Gerekirse Saldırıları Genişletiriz" - Son Dakika
Dünya

"Gerekirse Saldırıları Genişletiriz"

"Gerekirse Saldırıları Genişletiriz"

Netanyahu, Hamas'ın askeri kanadının şefi dahil 11 kişinin öldüğü saldıraları genişletmeye hazır olduklarını söyledi.

15.11.2012 10:05  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün Hamas'ın askeri kanadının şefi Ahmed el Cebari dahil 11 kişinin hayatını kaybettiği saldıraları genişletmeye hazır olduğunu söyledi.

Netanyahu dün yaptığı açıklamada, "İsrail'in Gazze'deki saldırıları, gerekirse İsrail Ordusu'nun, önümüzdeki günlerde askeri operasyonlarını genişletmeye hazır olduğu yönünde açık bir mesaj niteliği taşıyor" dedi.

Yaklaşık iki ay sonra gerçekleştirilecek seçimler öncesinde gerçekleştirilen saldırının Filistinli direniş örgütlerine cevap niteliği taşıdığını kaydeden Netanyahu, İsrail'in kendisine yönelik saldırılara karşı sessiz kalmayacağını ifade etti.

Bu arada İsrail ordusu, "10 yıldır terörist faaliyetler sürdürdüğü" için hedef aldığını açıkladığı Cebari'nin vurulma anının görüntülerini yayınladı.

Görüntülerde Cebari'nin içinde bulunduğu araç Gazze şehrinde seyir halindeyken, uçaktan fırlatılan bir füzeyle vurulduğu an yer alıyor.

Öte yandan, bu sabah, Hamas'ın yaptığı füze saldırısında 3 İsrailli hayatını kaybetti. Füzenin, İsrail'in güneyindeki Kiryat Malachi bölgesinde bir eve isabet ettiği bildirildi. - KUDÜS

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya 'Gerekirse Saldırıları Genişletiriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement