Gergin Maçta Kazanan Galatasaray - Son Dakika
Spor

Gergin Maçta Kazanan Galatasaray

Galatasaray - Teleset Mobilya Akhisarspor: 4-2Okan Buruk tribüne gönderildiDevre arasında Sarı-kırmızılı taraftarların bir bölümü "Yönetim istifa" ve "Tudor istifa" şeklinde tezahürat yaptıGalatasaraylı futbolculardan Kudüs'e destekAta SELÇUK / İSTANBUL, STAT: Türk TelekomHAKEMLER: Ümit...

09.12.2017 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray - Teleset Mobilya Akhisarspor: 4-2

Okan Buruk tribüne gönderildi

Devre arasında Sarı-kırmızılı taraftarların bir bölümü "Yönetim istifa" ve "Tudor istifa" şeklinde tezahürat yaptı

Galatasaraylı futbolculardan Kudüs'e destek

Ata SELÇUK/ İSTANBUL,

STAT: Türk Telekom

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz

GALATASARAY: Muslera, Mariano (Dk. 10 Denayer), Maicon (Dk. 46 Rodrigues), Serdar, Linnes (Dk. 70 Eren), Fernando, N'diaye, Feghouli, Belhanda, Yasin, Gomis

TM AKHİSARSPOR: Lukac, Miguel Lopes, Caner, Mustafa, Kadir, Aykut (Dk. 73 Muğdat), Soner, Olcan, Sissoko, Onur (Dk. 46 Alperen), Henrique (Dk. 55 Ömer)

GOLLER: Dk. 49 Fernando, Dk. 51 Gomis, Dk. 70 Belhanda, Dk. 90+4 Feghouli (Galatasaray) - Dk. 16 (KK) Maicon, Dk. 45+1 Olcan (TM Akhisarspor)

SARI KARTLAR: Yasin, Feghouli, Muslera (Galatasaray) - Lopes, Sissoko, Olcan, Orhan (TM Akhisarspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 68 Gomis (Galatasaray) - Dk. 43 Lopes (TM Akhisarspor)

Süper Lig 15'inci hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u 4-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla puanını 32'ye yükseltirken, Akhisarspor 19 puanda kaldı.

DEVRE ARASINDA GERGİNLİK!

Mücadelenin devre arasında Türk Telekom Stadyumu'nda gerginlik yaşandı.

Sarı-kırmızılı taraftarların bir bölümü "Yönetim istifa" ve "Tudor istifa" şeklinde tezahüratta bulundu. Daha sonra tezahüratta bulunan ve bulunmayan taraftarlar arasında arbede yaşanırken, kale arkası tribününde kavga çıktı. Bir grup taraftar, "Satılmış taraftar istemiyoruz" şeklinde slogan attı.

Galatasaray taraftarları daha sonra hep birlikte "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratta bulundu. Galatasaraylı oyuncular 2'nci yarı için sahaya çıkarken, tüm tribünler oyuncuları ıslıklayarak tepki gösterdi.

'İMPARATOR FATİH TERİM' SESLERİ

Galatasaray taraftarları, Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynanan mücadelede Igor Tudor'u istifaya çağırdı.

Teleset Mobilya Akhisarspor'un kaydettiği 2'nci golün ardından Türk Telekom Stadyumu'nda "Tudor istifa" sesleri yükseldi. Galatasaray taraftarları daha sonra "İmparator Fatih Terim" şeklinde tezahüratta bulundu ve Terim'i göreve çağırdı.

GALATASARAYLI FUTBOLCULARDAN KUDÜS'E DESTEK

Galatasaray ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadele gerginlik ve olayların dışında güzel bir an da yaşandı.

Maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar hazırladıkları pankartlarla Kudüs'e destek olurken, Galatasaray'ın Müslüman oyuncularından Sofiane Feghouli, Yasin Öztekin ve Younes Belhanda, sarı-kırmızılı ekibin kaydettiği 3'üncü golün ardından hazırlanan pankartların yanına giderek secdeye yattı. Bu an, taraftarlar tarafından da alkışlandı.

OKAN BURUK TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, mücadelenin 63'üncü dakikasında maçın hakemi Ümit Öztürk tarafından tribüne gönderildi.

MAÇTAN DAKİKALAR

15'inci dakikada Belhanda ceza sahasına girdi. Yanındaki Gomis'e pasını aktarmak isteyen Faslı oyuncu, istediğini başaramadı ve savunma araya girdi.

16'ncı dakikada Olcan'ın pasında topla buluşan Lopes topu içeri çevirdi, Maicon'un ters vuruşu filelerle buluştu: 0-1.

20'nci dakikada kaleden uzak bir noktada topla buluşan N'diaye vuruşunu yaptı, top kaleci Lukac'ta kaldı.

37'nci dakikada Henrique topa hareketlendi, Muslera kalesinden çıktı. Henrique'nin vuruşu üstten dışarı çıktı.

38'inci dakikada Feghouli sağ kanattan ortasını yaptı, Belhanda'nın vuruşu üstten auta gitti.

40'ıncı dakikada N'diaye ceza sahasına girdi, rakiplerinden sıyrıldı ancak oluşan karambol sonucunda yaptığı vuruş dışarı çıktı.

43'üncü dakikada Akhisarsporlu Lopes, ceza sahasına koşu yapan Yasin'i düşürdüğü için direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

45'inci dakikada Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta top üstten dışarı gitti.

45+1'inci dakikada Olcan Adın, Muslera'nın önde olduğunu görerek ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top ağlarla buluştu: 0-2.

Bu golle birlikte ilk yarı 2-0'lık TM Akhisarspor üstünlüğü ile tamamlandı.

49'uncu dakikada Galatasaray farkı 1'e indirdi. 2'nci yarıya baskılı başlayan sarı-kırmızılılar, N'diaye'nin pasında topla buluşan Fernando'nun ceza sahası dışından kaydettiği gol ile skoru 2-1'e getirdi.

51'inci dakikada N'diaye'nin pasında topla buluşan Gomis'in sert vuruşu maça eşitliği getirdi: 2-2. Bafetimbi Gomis golün ardından taraftarlar tarafından istifaya davet edilen Igor Tudor'a sarıldı.

66'ncı dakikada Yasin Öztekin'in kullandığı serbest vuruş baraja takıldı.

68'inci dakikada Gomis, Mustafa'ya yaptığı hareketin ardından direkt kırmızı kart gördü.

70'inci dakikada Galatasaray öne geçti. Denayer'in sağ kanattan içeri kestiği topta Feghouli meşin yuvarlağın üstünden atladı, Belhanda'nın vuruşu filelere gitti: 3-2.

82'nci dakikada Olcan'ın kullandığı köşe vuruşunda Mustafa kafayı vurdu, top az farkla dışarı çıktı.

86'ncı dakikada Galatasaray Feghouli ile hızlı çıktı. Feghouli ile Rodrigues arasındaki paslaşma başarısız olurken, top auta gitti.

88'inci dakikada Belhanda'nın pasında topla buluşan Feghouli uzaklardan şansını denedi, kaleci Lukac topu kornere çeldi.

90+4'üncü dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkarttı. Feghouli'nin vuruşu ağlarla buluştu: 4-2

Mücadele 4-2'lik Galatasaray üstünlüğü ile tamamlandı.

LAR: Mesut IŞIK - Büşra KAYA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gergin Maçta Kazanan Galatasaray - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement