Geri Dönüşüm İçin Anlamlı Kampanya - Son Dakika
Magazin

Geri Dönüşüm İçin Anlamlı Kampanya

Geri Dönüşüm İçin Anlamlı Kampanya

Ayhan Sicimoğlu'ndan Jülide Ateş'e, Irmak Ünal'dan Geveze'ye Türkiye'nin yedi ünlüsü; ÇEVKO Vakfı'nın reklam filminde geri dönüşüme dikkat çekti.

10.06.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ambalaj atıklarının geri kazanımı için çalışan ÇEVKO Vakfı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında çok özel bir projeye imza attı.

ÇÖPLERLE POZ

Yedi ünlü isimle el ele veren vakıf; tüketicileri bilinçlendirmek adına televizyon ve radyolar için bir reklam çalışması gerçekleştirdi. Kampanyada; sunucu Jülide Ateş, oyuncu Toprak Sergen, radyocu Geveze, oyuncu Irmak Ünal, sanatçı Ayhan Sicimoğlu, programcı Güven İslamoğlu ve Seda Akgül yer aldı. Ünlüler ellerindeki çöp kovalarıyla 'Ambalaj atıkları çöp değildir', 'Geri dönüşüm gelecek için yatırımdır', 'Geri dönüşüm enerji tasarrufudur', 'Geri dönüşüm küresel ısınmayı yavaşlatır' ve 'Geri dönüşüm hammadde kaynağıdır' mesajını verdiler.

AĞAÇ KESİLMEDİ ÇEVKO

Vakfı Genel Müdürü Mete İmer, yaptıkları geri dönüşüm çalışmaları sayesinde geçen yıl 2.5 milyon ağacın kesilmesinin önlendiğini ve bu rakamın 25 bin dönüm ormanlık alana denk olduğunu belirtti.

HAM MADDE KAYNAKTIR!

Sunucu Jülide Ateş proje için 'Geri dönüşüm hammadde kaynağıdır' mesajını verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Geri Dönüşüm İçin Anlamlı Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement