Böyle annelik olmaz olsun! 3 günlük bebeğini alüminyum folyoya sarıp sokağa bıraktı - Son Dakika
3.Sayfa

Böyle annelik olmaz olsun! 3 günlük bebeğini alüminyum folyoya sarıp sokağa bıraktı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde vicdansız bir anne, 3 günlük bebeğini alüminyum folyoya sarıp sokağa bıraktı. Olay sonrası gözaltına alınan vicdansız anne ve anneanne serbest bırakıldı.

02.06.2020 13:14  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde geri dönüşüm noktasında yeni doğmuş bebek bulundu. 3 günlük bebeği sokağa bıraktığı tespit edilen annesi ve anneannesi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İmaret Mahallesi'ndeki geri dönüşüm noktasında, atık kartonların arasında kundağıyla bırakılmış bebek olduğunu gören bir vatandaş, durumu polise bildirdi. Havanın yağışlı olması nedeniyle bebeği bulunduğu yerden alan vatandaş, mahalledeki bakkala giderek sağlık ve polis ekiplerinin gelmesini bekledi.

BEBEK HASTANEYE KALDIRILDI

Kısa sürede verilen adrese gelen ekipler, soğuk havadan etkinlendiği belirlenen bebeği ambulansla Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırdı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, bebeği bırakanların annesi İ.Y. (25) ile anneannesi A.T. olduğunu belirledi. Polis, İ.Y. ile A.T'yi kısa sürede yakalayarak Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Y. ile A.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bebek, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Böyle annelik olmaz olsun! 3 günlük bebeğini alüminyum folyoya sarıp sokağa bıraktı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Böyle annelik olmaz olsun! 3 günlük bebeğini alüminyum folyoya sarıp sokağa bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • A.drn: bu nasıl adalet.o zavallı bebeğin annesi babası bunak anneannesi müebbet hapis cezasına çarptırılmalıdır 16 0 Yanıtla
  • Kml: Keske bana verselerdi gozum gibi bakardim 15 1 Yanıtla
  • dünyanın adaleti : Kimisi evlat için bütün malvarlığını harcar kimisi bu günahsız yavrulara kıyar 13 0 Yanıtla
  • Zynp: Ayrıca anneanne de işin içinde ! Bu nasıl bir vicdansızlık. Herzaman söylediğim gibi doğurmakla "Anne" olunmaz. Doğduktan sonra Onu çok sevmekle, gözünden bile sakınmakla, hasta olduğunda keşke ben olsaydım demekle, istediğin bişeyler olsa bile ötelemekle ya da yeri geldiğinde hiç düşünmeden bile canını vermekle ""Anne" olunur. 5 0 Yanıtla
  • ....: Allah belanı versin inş Küçüçük yavruya hiç mi acımadın Kıyamete az kaldı artık 4 0 Yanıtla
  • Cinayetten yargılanmaları lazım: Gazi 2 0 Yanıtla
  • Esen: Kendi evladına bunu yapan herkes için potansiyel tehlikedir. Hangi akla hizmet serbest bırakmış acaba? 1 0 Yanıtla
  • Smsr: Ben 10 yil bekledim o evladı kucağıma almak için rabbim ıslah etsin sizi 0 0 Yanıtla
  • Hafız kız: Ahlaksız kadın zina yaptın babası belli olmayan bebek dünyaya getirdin beş dakika zevk uğruna Bebek dünyaya getirdin 0 0 Yanıtla
  • Fadime kale: Benim Halen evladim yok allah seni nasil. Biliyorsa Ogle yapsin 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement