Gerileme: Ivan Zamorano - Celta Vigo - Son Dakika
Spor

Gerileme: Ivan Zamorano - Celta Vigo

Gerileme: Ivan Zamorano - Celta Vigo

Ivan Zamorano, 1992'de Sevilla'da iyi bir sezon geçirdikten sonra 1992 yılında Real Madrid'e geldi. Özellikle uzun boylu bir futbolcu olmasa da, havadaki gücüyle öne çıkan bir ceza kutusu.  1995/96 sezonunda Real Madrid, Celta de Vigo ile yüzleşmek için 38. haftada Balaídos'u ziyaret etti. Geçmişe baktığımızda, Zamorano uzmanlık alanlarından birini sergiledi: gol atma hedefleri. Şili, adamının üstünden geçti ve Real Madrid'i öne geçirerek penaltı noktasının etrafındaki başlığı eve yönlendirdi. Zamorano, Beyazlar'ı 173 maçta temsil etti ve dört sezonda 101 gol attı. Şili 3 şampiyonluk kazandı: 1 LaLiga, 1 Copa del Rey ve 1 Spanish Super Cup. Bunun üzerine, 1994/95 kampanyasındaki 28 hedefi sayesinde Real Madrid ile de en iyi golcüyü kazandı.

04.07.2019 00:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ivan Zamorano, 1992'de Sevilla'da iyi bir sezon geçirdikten sonra 1992 yılında Real Madrid'e geldi. Özellikle uzun boylu bir futbolcu olmasa da, havadaki gücüyle öne çıkan bir ceza kutusu.

1995/96 sezonunda Real Madrid, Celta de Vigo ile yüzleşmek için 38. haftada Balaídos'u ziyaret etti. Geçmişe baktığımızda, Zamorano uzmanlık alanlarından birini sergiledi: gol atma hedefleri. Şili, adamının üstünden geçti ve Real Madrid'i öne geçirerek penaltı noktasının etrafındaki başlığı eve yönlendirdi. Zamorano, Beyazlar'ı 173 maçta temsil etti ve dört sezonda 101 gol attı. Şili 3 şampiyonluk kazandı: 1 LaLiga, 1 Copa del Rey ve 1 Spanish Super Cup. Bunun üzerine, 1994/95 kampanyasındaki 28 hedefi sayesinde Real Madrid ile de en iyi golcüyü kazandı.

Kaynak: Dugout

Son Dakika Spor Gerileme: Ivan Zamorano - Celta Vigo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement