Gerland'da Büyük Kapışma! - Son Dakika
Spor

Gerland'da Büyük Kapışma!

Gerland\'da Büyük Kapışma!

Lyon ile Real Madrid Futbol Takımları, Bugün Şampiyonlar Ligi 2.tur İlk Maçında Karşı Karşıya Gelecek.

22.02.2011 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lyon ile Real Madrid futbol takımları, bugün Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında karşı karşıya gelecek. Lyon, evinde oynanacak maça, hem iyi bir sonuçla avantaj elde etmek, hem de rakibi karşısındaki 6 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek için çıkacak.

Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 17 maçtan sadece ikisinde, Bayern Münih'e iki kez yenilen Lyon, Real Madrid ile yaptığı 6 maçın 3'ünü kazandı, diğer 3'ünden beraberlikle ayrıldı.

Fransız ekibi, evinde oynayarak kazandığı bu 3 maçta da kalesinde gol görmedi. Real Madrid, Lyon'un 6 maçtaki 10 golüne 4 gol ile karşılık verebildi. Nitekim 2 takım, son kez geçen yıl, yine Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşı karşıya geldi ve Lyon, 1-0 ve 1-1'lik sonuçlarla tur atlayan taraf oldu.

Real Madrid bu sezon oynadığı son 7 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde de yenilmedi. İspanyol ekip, Fransa'da oynadığı son 10 maçın 6'sından yenik ayrıldı.

Takımların olası 11'leri şöyle:

Lyon: Hugo Lloris - Anthony Reveillere, Cris, Dejan Lovren, Aly Cissokho - Kim Kallstrom, Jeremy Toulalan, Yoann Gourcuff - Michel Bastos, Bafetimbi Gomis, Jimmy Briand

Real Madrid: Iker Casillas - Alvaro Arbeloa, Ricardo Carvalho, Pepe, Sergio Ramos - Xabi Alonso, Sami Khedira - Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Angel Di Maria - Karim Benzema

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gerland'da Büyük Kapışma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement