Germencik Belediye Başkanı Öndeş; "Bahane değil hizmet üretiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Germencik Belediye Başkanı Öndeş; "Bahane değil hizmet üretiyoruz"

Germencik Belediye Başkanı Öndeş; "Bahane değil hizmet üretiyoruz"

Göreve geldiği günden bugüne geçen 9 aylık süre zarfında birçok çalışmaya imza atan ve en önemli konu olarak nitelendirdiği şehrin imarıyla yakından ilgilenen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş uzun yıllardır çözülemeyen sorunları günler içinde çözüme ulaştırıyor.

21.01.2020 15:04  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve geldiği günden bugüne geçen 9 aylık süre zarfında birçok çalışmaya imza atan ve en önemli konu olarak nitelendirdiği şehrin imarıyla yakından ilgilenen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş uzun yıllardır çözülemeyen sorunları günler içinde çözüme ulaştırıyor.

Germencik ilçe merkezi ve Ortaklar Mahallesi'nde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler yol yapımı konusunda önemli mesafeler kaydetti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilen koordineli çalışmalar çerçevesinde Ortaklar Mahallesi'nde 15 bin metre kare parke taşı yapımı gerçekleştiren Germencik Belediyesi faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Birçok önemli sokak ve caddede çalışmalar tamamlanırken kısa zamanda kalan yerlerde de yapım çalışmalarının tamamlanması hedefleniyor. Öte yandan Ortaklar içinden geçen derede de ıslah çalışması yapılarak yaşanan birçok sorunun önüne geçildi. Modern ve temiz bir görünüme kavuşan Ortaklar'da vatandaşlar çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ortaklar'da yürütülen yol yapım çalışmalarının yanı sıra 30 yılı aşan bir soruna daha müdahale eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş civarında okul bulunan ve yüzlerce öğrenci ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı tren yolu alt geçidinde çalışma başlattı. Çalışmalar tamamlandığında aşırı yağışlarda ciddi sorunlara yol açan ve ulaşımı imkansız kılan tüm sorunlar ortadan kalkacak. Öte yandan tren istasyonunda yolcuların geçiş yaptığı yaya geçidinde de çalışma yapılarak 5 yıllık sorun ortadan kalktı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Germencik Belediyesi önemli bir çalışmaya daha imza attı. Germencik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler daha güvenli bir yürüyüş yolu tesis etmek için tren yolu güzergahında duvar inşaatı başlattı. Büyük oranda tamamlanan çalışmalar çerçevesinde karayolu ve trenyolu arasında bulunan yürüyüş yolunda vatandaşlar daha güvenli bir şekilde seyredebilecek.

Trafiği rahatlatmak ve mahalleye güzel bir görüntü kazandırmak için Ortaklar 'da çalışma başlatan Germencik Belediyesi Fen İşleri ekipleri refüj ve yol düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dört yolda bulunan bayrak direği ile ilgilide çalışma başlatan ekipler kısa zamanda yenileme çalışması gerçekleştirecek. Çalışmaları sık sık denetleyen ve faaliyetler hakkında bilgi alan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını ifade etti.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in yoğun programındaki bir diğer yer ise Bozköy'dü. Bozköy Mahallesini ziyaret eden ve burada vatandaşlara bir araya gelen Öndeş Germencik Belediyesince yapılan üstü kapalı düğün yerinde incelemelerde bulundu.

Bozköy'de vatandaşlara bir araya gelen ve sohbet eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş göreve geldiği günden bugüne geçen 9 aylık sürede yapılan faaliyetler ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Mali anlamda yaşanan sorunlara yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Öndeş, "Göreve geldiğimizde inanılmaz bir borç yüküyle karşı karşıya kaldık. Bahane yerine çözüm üretmeye çalıştık. Arkadaşlarımızla birlikte önemli sorunların üstesinden geldik. Biz bahane değil hizmet üretiyoruz. Siyasi yaklaşmıyoruz, bizim siyasetimiz hizmettir. En büyük siyasetimiz hizmettir, rütbemiz yok aslolan bıraktığımız eserlere anılmak. El birliğiyle, gönül birliğiyle, hep beraber önümüzdeki süreçte önemli işlere imza atacağız. 9 ayda yokken bu kadar yaptık, mali açıdan bu kadar zordayken büyük başarılar elde ettik. Hizmeti aksatmadan devam ettirdik. Bu hedeflerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Germencik Belediye Başkanı Öndeş; 'Bahane değil hizmet üretiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı
    18:29 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili olarak yapılan yoğun çalışmalar sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, olayın şüphelilerinin yakalanmasında emeği geçen güvenlik güçlerine teşekkür ederek, Bulancak esnafına ve olayda yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, kapılarının ve gönüllerinin her zaman millete açık olduğunu söyledi
    18:27 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, kapılarının ve gönüllerinin her zaman millete açık olduğunu söyledi

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, seçildiği günden bu yana vatandaşları ve STK temsilcilerini kabul ederek, herkese eşit hizmet edeceklerini vurguladı. Başkan Kurnaz, İlkadım'ı gurur duyulan bir ilçe haline getirmek için çalışacaklarını belirtti.

  • Doruk Erolçevik, Suudi Arabistan'da dünya şampiyonu olarak Alanya'da coşkuyla karşılandı
    18:24 Doruk Erolçevik, Suudi Arabistan'da dünya şampiyonu olarak Alanya'da coşkuyla karşılandı

    Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Doruk Erolçevik, Alanya'da büyük bir karşılama ile karşılandı. Erolçevik, şampiyon olmanın heyecanını ve hedeflerini paylaştı. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer tarafından da ziyaret edilen sporcu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından tebrik edildi.

  • Engelli Vatandaş Tekerlekli Sandalyesiyle Taşıt Yolunu Kullanmak Zorunda Kaldı
    18:23 Engelli Vatandaş Tekerlekli Sandalyesiyle Taşıt Yolunu Kullanmak Zorunda Kaldı

    Avcılar'da, kaldırıma park edilen araçlar nedeniyle engelli bir vatandaş tekerlekli sandalyesiyle taşıt yolunu kullanmak zorunda kaldı. Merkez Cami Sokak'ta çok sayıda araç kaldırıma park ederek yaya yolunu kapattı. Bir engelli, tekerlekli sandalyeyle kaldırımı kullanamayınca taşıt yolunda ilerlemek zorunda kaldı. Bir motokurye trafiği durdurarak engelli vatandaşa yardım etti. Bir süre yolda ilerleyen engelli kişiyi arkasındaki araçlar bekledi. Duruma tepki gösteren engelli, 'Kaldırıma park eden sürücüler yüzünden buradan geçemedim. Şehirde yaşamasını bilmiyorlar.' dedi. Olayın ardından Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki trafik polisleri, kaldırımın üzerine araçlarını park eden sürücülere hatalı parktan 690 lira cezai işlem uyguladı.

  • Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi
    18:22 Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi

    Mohammed Salem'in çektiği fotoğrafta, Gazze'deki İsrail hava saldırısında ölen beş yaşındaki yeğeninin kefene sarılı cesedine sarılan Inas Abu Maamar yer alıyor. Jüri, fotoğrafın dayanılmaz bir kayba dair tüm hissi yansıttığını belirtti. Ayrıca, diğer dallarda da savaşlar, mülteci krizleri ve iklim değişikliği gibi konulara dair fotoğrafların ödüle layık görüldüğü belirtildi.

  • AKP ve MHP Grupları, CHP Grubu'na Taziye Ziyaretinde Bulundu
    18:21 AKP ve MHP Grupları, CHP Grubu'na Taziye Ziyaretinde Bulundu

    AKP ve MHP grupları, CHP Grubu'na taziye ziyaretinde bulunarak, CHP Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın hayatını kaybetmesi dolayısıyla başsağlığı dileklerini iletti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve heyetini kabul etti
    18:19 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve heyetini kabul etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindeki DİSK heyetini CHP Genel Merkezi'ndeki makamında kabul etti. Kabulde, Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer de bulundu.

  • Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
    18:16 Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

    Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre deprem yerin 5.99 kilometre derinliğinde oluştu. Deprem Tokat'ın yanı sıra Sivas, Yozgat, Çorum, Amasya, Samsun ve Kayseri'de de hissedildi.


Advertisement