Gerze Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Gerze Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Gerze Belediyesi ile Genel İş Sendikası Sinop Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

08.03.2016 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerze Belediyesi ile Genel İş Sendikası Sinop Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Gerze Belediyesindeki imza töreninde konuşan, Genel İş Sendikası Sinop Şube Başkanı Bülent Eroğlu, sözleşmenin 2016 ile 2018 yıllarını kapsadığını söyledi.

Sözleşme ile çalışanların maaşlarına birinci yıl için yüzde 10, ikinci yıl için yüzde 12 zam yapılmasına karar verildiğini ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu oranlar yevmiye ve sosyal yardımlara da aynı oranda yansıtıldı. İşçilere her ay 290 lira yemek, 304 lira kira ve 83 lira giyim yardımı yapılacak. Ayrıca işçilerimize ilk yıl için her ay 51, ikinci yıl için ise 112 sorumluluk zammı ödenecek. Su depoları, zabıta ve itfaiye çalışanlarımız için bu rakam ilk yıl için 121, ikinci yıl için ise 281 lira olarak ön görülmüştür. Üniversite mezunlarına da 520 lira sorumluluk zammı ödenmesi kabul edildi."

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı başta olmak üzere daire amirlerine ve iş yeri temsilcisine teşekkür eden Eroğlu, "Belediye başkanımız işçilerimize ve sendikamıza gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir sözleşme oldu" dedi. .

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise sözleşmenin iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

İmza törenine CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gerze Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı
    11:51 Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan huzur güven uygulaması sonucunda, dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçlarından aranan iki kişi yakalandı. Uygulamalar sırasında bir tabanca ve fişekler ele geçirilirken, modifiye edilmiş 5 otomobile işlem yapıldı. Ayrıca, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan denetimlerde de uyuşturucu madde ele geçirilerek bir uyuşturucu satıcısı ve bir dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı.

  • Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi
    11:49 Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi

    Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarptıktan sonra kaçan sürücü, 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Özlüce Bulvarı üzerinde meydana geldi. Atv sürücüsü çarptığı yayanın arkadaşları tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek sürücüyü gözaltına aldı.

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Doğu Anadolu Bölge Yarışması Malatya'da düzenlendi
    11:47 MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Doğu Anadolu Bölge Yarışması Malatya'da düzenlendi

    "MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" Doğu Anadolu Bölge Yarışması Malatya'da düzenlendi.

  • 11:46 "Jakuzi" tartışması ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin borcu dudak uçuklattı

    Son dönemlerde "jakuzi" tartışmaları ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nde güncel borç tablosu belediye binasına asıldı. Tabloya göre; belediyenin yaklaşık 2 milyar TL'lik borcu var


Advertisement