Gesiad'dan "Atatürk İçimizden Biri" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gesiad'dan "Atatürk İçimizden Biri" Toplantısı

Gesiad\'dan "Atatürk İçimizden Biri" Toplantısı

Genç Sanayiciler, İş Adamları ve Yönetici Derneği'nin (GESİAD) sinerji toplantısının konuğu araştırmacı yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı oldu.

10.04.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Sanayiciler, İş Adamları ve Yönetici Derneği'nin (GESİAD) sinerji toplantısının konuğu araştırmacı yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı oldu.

GESİAD tarafından düzenlenen sinerji toplantısına iş adamları, GESİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı. Araştırmacı yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, "İçimizden biri Atatürk" konulu konuşma yaptı. Atatürk'ün bilinmeyen yönlerini anlatan Kalıpçı, "Hepimizin bildiği gibi, Mustafa Kemal Atatürk, dünya liderleri içinde 21. yüzyıla kalabilen tek liderdir. Üstelik diğer liderler kendi halkları tarafından yok edilmenin acısını yaşamışken, o kendi halkının nabzında canlı kalmayı başarmıştır. Aynı zamanda dünyanın da saygısını, sevgisini kazanmış ve bunu korumuş liderdir. Önemli olan yaşarken ölmek değil, öldükten sonra da bu kadar uzun süre canlılığını korumayı başarmaktır. Atatürk, resimlerde görüldüğü gibi sert değil, çok eğlenceli birisiydi. Her konuda hassasiyeti vardı. Özellikle çevre konusunda son derece hassas bir liderdi. Unutmayalım ki dünyada kültür antropoloğu sıfatını alabilen nadir şahsiyetlerden biridir" şeklinde konuştu.

Gecenin ardından Kalıpçı'ya GESİAD Başkanı Emre Varlık tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gesiad'dan 'Atatürk İçimizden Biri' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement